reklama
blueberrry
Szczęśliwa :)
(...)Widze,ze sie rozmarzylyscie.Aja wlasnie rozmyslam o HSG.Bede musiala sie zdecydowac szybciej niz myslalam.
(...)
A czemu będziesz musiała zrobić szybciej niż myślałaś, że tak zapytam Fuma?
blueberrry
Blueberry ale ci fajnie że masz wolne. Gdzie pracujesz?
Dorywczo pomagam mojej koleżance w firmie - ona jest dekoratorką wnętrz a ja jestem projektantką-krawcową ubrań i textylnych rzeczy (chyba tak to się nazywa po polsku) do mieszkań więc zawsze jej pomagam w doborze materiału, wykonaniu projektów kiedy ma dużo pracy lub poprostu chce abym jej pomogła.
Bo z przykrością muszę stwierdzić że nie mam pieniędzy na swój biznes w tej chwili, ale może kiedyś, bo bardzo bym chciała..
Bellaa
Fanka BB :)
A ja od ostatniego wpisu do teraz załatwiłam już wizytę z synkiem starszym u stomatologa, to była szybka akcja, płakał pół godziny, postanowiłam nie czekac, zadzwoniłam do stomatologa uprosiłam żeby nas przyjął, i już po wszystkim ząbek rozwiercony lekarstwo założył, dziecko szczęśliwe, i mnie tez kamień z serca.
A jeśli chodzi o trunki, to lubię wino półsłodkie białe, właśnie jutro go będę pic, przyjeżdżają do mnie dwie koleżanki z Liceum, spotykamy się kilka razy w roku po kolei u każdej, teraz padło na mnie.
Anulka powiem Ci, że czasem trzeba oczyścic atmosferę. Moja koleżanka tez miała idealne małżeństwo, bez kłótni, tylko kochanie to kochanie tamto, gonił koło niej, po 4 latach się rozwiedli, zdradził ją, taki był idealny.
Czasami lubię kłótnie, potem jest fajne godzenie;-)
A jeśli chodzi o trunki, to lubię wino półsłodkie białe, właśnie jutro go będę pic, przyjeżdżają do mnie dwie koleżanki z Liceum, spotykamy się kilka razy w roku po kolei u każdej, teraz padło na mnie.
Anulka powiem Ci, że czasem trzeba oczyścic atmosferę. Moja koleżanka tez miała idealne małżeństwo, bez kłótni, tylko kochanie to kochanie tamto, gonił koło niej, po 4 latach się rozwiedli, zdradził ją, taki był idealny.
blueberrry
Oj bardzo artystyczna, uwielbiam to co robię i sprawia mi to przyjemność z czego tez sie bardzo cieszę. Bo naprawdę to jest bardzo dużo w życiu robic to co się lubi i miec satysfakcję. 
.. Już się nie mogę doczekać jak dzidzia będzie i będę mogła uszyć firanki, pościel, małe poduszeczki dla maluszka.. Jednym słowem urządzić pokoik.
.. Już się nie mogę doczekać jak dzidzia będzie i będę mogła uszyć firanki, pościel, małe poduszeczki dla maluszka.. Jednym słowem urządzić pokoik.
Ostatnia edycja:
blueberrry
A ja od ostatniego wpisu do teraz załatwiłam już wizytę z synkiem starszym u stomatologa, to była szybka akcja, płakał pół godziny, postanowiłam nie czekac, zadzwoniłam do stomatologa uprosiłam żeby nas przyjął, i już po wszystkim ząbek rozwiercony lekarstwo założył, dziecko szczęśliwe, i mnie tez kamień z serca.
Dobrze że już go nie boli i że tak szybko zareagowałaś. Pewnie się nacierpiał. Ach te zęby..
I jaka to piękna bajowa para była, tak aż na medal, a jednak bajka skończyła się w okrutny sposób. I dlatego zgadzam się Ewka czasami trzeba oczyścić atmosferę.
Fuma_Foch
Fanka BB :)
A bo juz ginka na mnie ten zamach robila jak ostatnio u niej bylam.Ale zgodzila sie poczekac az sie ten cykl wyjasni.Tymczasem cykl jest wybitnie dziwny i juz wole miec obadane co sie da.Chyba mam jakies hormonalne zwirowania albo co.A czemu będziesz musiała zrobić szybciej niż myślałaś, że tak zapytam Fuma?
Po HSG przynajmniej jedna przyczyna bedzie wyeliminowana.
BLUEBERRY-slodki masz avatarek.
reklama
A
Anulka198424
Gość
Misie ale sprzeczka byla juz zazegnana...a ja dzis taki humor do d..y mialam i tyle...
tos mnie ewka pocieszyla:/oby tego nie doswiadczyla moja skora
tos mnie ewka pocieszyla:/oby tego nie doswiadczyla moja skora