reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Blueberry ale ci fajnie że masz wolne. Gdzie pracujesz?

Dorywczo pomagam mojej koleżance w firmie - ona jest dekoratorką wnętrz a ja jestem projektantką-krawcową ubrań i textylnych rzeczy (chyba tak to się nazywa po polsku) do mieszkań więc zawsze jej pomagam w doborze materiału, wykonaniu projektów kiedy ma dużo pracy lub poprostu chce abym jej pomogła. :) zawsze to coś do roboty.
Bo z przykrością muszę stwierdzić że nie mam pieniędzy na swój biznes w tej chwili, ale może kiedyś, bo bardzo bym chciała.. :)

Fuma moze to dobry krok. Wazne zeby isc do przodu a nie utknac w martwym punkcie. Dzialaj :)

Ja tez uwielbiam czerwone winko. Ale dobrym drinkiem tez nie pogardze :)

A ja od ostatniego wpisu do teraz załatwiłam już wizytę z synkiem starszym u stomatologa, to była szybka akcja, płakał pół godziny, postanowiłam nie czekac, zadzwoniłam do stomatologa uprosiłam żeby nas przyjął, i już po wszystkim ząbek rozwiercony lekarstwo założył, dziecko szczęśliwe, i mnie tez kamień z serca.

A jeśli chodzi o trunki, to lubię wino półsłodkie białe, właśnie jutro go będę pic, przyjeżdżają do mnie dwie koleżanki z Liceum, spotykamy się kilka razy w roku po kolei u każdej, teraz padło na mnie.

Anulka powiem Ci, że czasem trzeba oczyścic atmosferę. Moja koleżanka tez miała idealne małżeństwo, bez kłótni, tylko kochanie to kochanie tamto, gonił koło niej, po 4 latach się rozwiedli, zdradził ją, taki był idealny.
Czasami lubię kłótnie, potem jest fajne godzenie;-)

Oj bardzo artystyczna, uwielbiam to co robię i sprawia mi to przyjemność z czego tez sie bardzo cieszę. Bo naprawdę to jest bardzo dużo w życiu robic to co się lubi i miec satysfakcję. ;)
.. Już się nie mogę doczekać jak dzidzia będzie i będę mogła uszyć firanki, pościel, małe poduszeczki dla maluszka.. Jednym słowem urządzić pokoik. :)

Ostatnia edycja:
A ja od ostatniego wpisu do teraz załatwiłam już wizytę z synkiem starszym u stomatologa, to była szybka akcja, płakał pół godziny, postanowiłam nie czekac, zadzwoniłam do stomatologa uprosiłam żeby nas przyjął, i już po wszystkim ząbek rozwiercony lekarstwo założył, dziecko szczęśliwe, i mnie tez kamień z serca.

Dobrze że już go nie boli i że tak szybko zareagowałaś. Pewnie się nacierpiał. Ach te zęby..

A jeśli chodzi o trunki, to lubię wino półsłodkie białe, właśnie jutro go będę pic, przyjeżdżają do mnie dwie koleżanki z Liceum, spotykamy się kilka razy w roku po kolei u każdej, teraz padło na mnie.

Anulka powiem Ci, że czasem trzeba oczyścic atmosferę. Moja koleżanka tez miała idealne małżeństwo, bez kłótni, tylko kochanie to kochanie tamto, gonił koło niej, po 4 latach się rozwiedli, zdradził ją, taki był idealny.
Czasami lubię kłótnie, potem jest fajne godzenie;-)

I jaka to piękna bajowa para była, tak aż na medal, a jednak bajka skończyła się w okrutny sposób. I dlatego zgadzam się Ewka czasami trzeba oczyścić atmosferę. :)

A czemu będziesz musiała zrobić szybciej niż myślałaś, że tak zapytam Fuma?
A bo juz ginka na mnie ten zamach robila jak ostatnio u niej bylam.Ale zgodzila sie poczekac az sie ten cykl wyjasni.Tymczasem cykl jest wybitnie dziwny i juz wole miec obadane co sie da.Chyba mam jakies hormonalne zwirowania albo co.
Po HSG przynajmniej jedna przyczyna bedzie wyeliminowana.

BLUEBERRY-slodki masz avatarek.

reklama
Misie ale sprzeczka byla juz zazegnana...a ja dzis taki humor do d..y mialam i tyle...
tos mnie ewka pocieszyla:/oby tego nie doswiadczyla moja skora;)

Do góry