reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Fuma_Foch
Racja, czas na wyeliminowanie tej przyczyny. Zrobisz, będzie po i będziesz wiedzieć co i jak. Bo tak to można się zastanawiać i zastanawiać, a tan to będziesz mieć święty spokój. ;)

Dziękuję, kombinowałam z avatarkiem i wykombinowałam ;)

reklama
Dziewczyny, mam pytanie. Kiedy najwcześniej można wykonać test beta hCG?
Jeż nie ustępuje, ovu miałam w niedzielę/poniedziałek (bolało mnie podbrzusze).
Później cisza i sucho...
Dziś w nocy doszedł jeż, biały rzadki śluz i... brzydko pachnący mocz... :/
Nic mnie nie swędzi... O higienę dbam! :p :D

FIMKA-za wczesnie jeszcze.Czasem dziewczynom wychodzi pozytyw 10 dni po owu ale to chyba taki o czulosci 10.

Aha teraz doczytalam,ze o test z krwi Ci chodzi.To tez 10 dni po owu.

Dziewczyny, mam pytanie. Kiedy najwcześniej można wykonać test beta hCG?
Jeż nie ustępuje, ovu miałam w niedzielę/poniedziałek (bolało mnie podbrzusze).
Później cisza i sucho...
Dziś w nocy doszedł jeż, biały rzadki śluz i... brzydko pachnący mocz... :/
Nic mnie nie swędzi... O higienę dbam! :p :D

Tu wklejam link : można poczytać o beta hcg, może się trochę przyda :)
http://www.**********/artykul,beta-hcg-a-twoja-ciaza,1062,1.html

Inis a nie słyszałas o tym, że aby zajść w ciążę, należy regularnie współżyć z mężem, czyli co 2-3 dni. Zbyt rzadkie lub częste stosunki mogą negatywnie wpłynąć na jakość nasienia i utrudnić poczęcie.

Ostatnia edycja:
Fimka jeszcze to :

"Jeszcze bardziej wiarygodny niż domowy test ciążowy jest test z krwi – w pobranej od ciebie próbce krwi sprawdza się poziom hormonu hCG. Ta metoda pozwala na potwierdzenie bardzo wczesnej ciąży (już od 6. dnia po zapłodnieniu), a dodatkowo, dzięki dokładnemu pomiarowi stężenia hormonu we krwi, umożliwia określenie jej wieku. Pamiętaj, że ciążę w 100% potwierdzić może tylko lekarz."

Znalazłam w aplikacji. :)

reklama
Amaliee powiem Ci że, co roku obiecuję sobie kupowac prezenty wcześniej, a nigdy mi to nie wychodzi, ale to na prawde dobry pomysł. A ja wolę kupowac dzieciom, niż dorosłym.

Do góry