reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Ja to wiem jak sie wciac:-) niedosc ze tak malo pisze tu to jeszcze tak trafilam:-) za duzo piszecie moje mdlosci nie pozwalaja mi dlugo na kompie siedziec bo zaraz mnie mdli. I tak co jakis czas wejde i tak patrze co tam u was:-)

Ritta oby pecherz przeszedl

reklama
Kobietka dzięki za wsparcie, ja nie chce testowac, nawet nie mam po co bo gdyby nawet to jest bardzo wcześnie, czekam do 12.11 . Tylko wiesz zastanawia mnie ten ból, a co mnie martwi dodatkowo, to to że, jakbym dostała@ wczesniej to miałam króciutki cykl, a z tego co czytała to wtedy nie ma owulacji, no ale nie dajmy się zwariowac co będzie to będzie. Czekam.
karolq no wspólczuję mdłości, ale sił dużo życzę:tak:

Kobietka22
Tu już też zaczyna się świąteczne szaleństwo! ;)
W większych sklepach juz jest świąteczny wystrój i choinki, a w mniejszych czekoladki świąteczne.
Ja w sumie to już czekam, aby móc ozdobić dom tak świątecznie i aby zapachniało świętami, a w tle ciche piosenki o świętach, kolędy. :)
Ta piękna jesień już minęła i teraz jest szaro, buro i ponuro i ciągle pada. Wiary zerwał juz prawie wszystkie liście z drzew i urok znikł złotej jesieni.
Byc może dlatego juz mi sie marzy magia świąt.

Ja z fasolką przesyłamy fluidki kochane! .. :*

Blue łaps łaps ;-) też chcę już świąt... u mnie od 3 nad ranem leje...

U mnie od wczoraj od nocy :/
Poprostu pogodowa katastrofa. :/
Tak jak pisałam, nie dość ze szaro i ponuro to jeszcze ten deszcz.
Kiedyś usłyszałam, że to nie pogoda jest fatalna, a ludzie są źle ubrani do pogody.. I bądź tu mądrym :)

Witam wszystkie was Panie:)

Hej.
Ritta kuruj się od razu puki się zapalenie na dobre nie rozchula. Utul malutką;-*
Lisica ten 1% to bardzo dużooo
A ty Bellaa to powstrzymaj tą @ do 12;-)
Katka a ty kiedy testujesz?
Fimka ty chyba jutro testujesz? Trzymam kciukasy&&&
Dobra dziewoje na dziś dosyć wrażen. Lecę się kąpać i do łóżka bo wypożyczyłam fajną książke to trzeba zacząc a potem trzeba "z krzyża spuścić" jak mówi M. Tulę i do jutra. Odezwę się pewnie koło 7 jak małą na autobus zaprowadzę.Papa

Nie wiem sama, jak mi jutro przyjdą te testy z allegro zamówiłam 6 o czułości 10:D to mogę robić sobie co 2 dzień:D haha:)

Rita, racja leć do apteki szybciutko:D

Nie wiem jakoś dziwne w pokoju są kanapki a ja czuje jak bym miała je obok siebie:D

Moj mąż oglądał Top Gear i nie dał mi obejrzeć Pierwszej Miłości haha się wkręciłam ostatnio w to a jeszcze kiedyś mówilam ze nigdy tego nie będę oglądać:D ale sie uratowałam poszłam do sąsiadki:D:D:D

Ok laski a teraz pytanie z innej beczki Proszę o mamy które pracują...albo się orientują ogólnie bo jestem
blada...

A więc tak, mam staż w przedszkolu, od września ale z tego względu że moje dziecko choruje siedzę na L4. A ostatnio sie dowiedziałam ze na dziecko w roku przysługuje 60 dni! moje pytanie w jakim roku?
W kalendarzowym? czy w roku pracy ogólnie?

Chodzi mi po prostu o to ze juz mam 40 dni zeby jakos moze dam rade pościć ją do przedszkola.. i czy od 1 stycznia bede miała znów 60 dni? Czy nie?

Sory ze z kolorem ale chciałam sie dowiedziec...?

dopisuję się do listyWłaśnie dziś zakończyłam pierwszy mój transfer ;(, ale po najbliższej @ kolejnypozdrawiam Olga

Witaj kochana ;) zapraszam serdecznie i jak już przyjdzie Twoja @ to podaj termin kolejnej ,a wpiszę Cię na listę staraczek , a tymczasem rozgość się i napisz coś więcej o sobie ;)

reklama
Do góry