Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Karolq faktycznie to na szczęście.Fimka, Bella niektore dziewczyny maja identyczne objawy jak na @ a okazuje sie ze ciaza. Trzymam kciuki
A przez to cholerne spanie na szpitalnej podlodze nabawilam sie zapalenia pecherza. Tylko tego mi brakowala
Corka czuje sie lepiej. Nawet odrobilysmy lekcje.
Karolq napisalas pamietny 3500 post na 350 stronie![]()
Hello u nas chyba w tym miesiącu nie będzie staranekmoj m brał w zeszłym miesiącu antybiotyk i lepiej pewnie odpuścić ten cykl jak myślicie ? Sorry ze tylko o sobie
![]()
Bella, bo mój mąż był w delegacji jak miałam płodne, ale wnioskuję to tylko z obserwacji śluzu, nie badam temperatury.Lisica wiem, ale ja już tak mam, że nie potrzebnie się nakręcam, a potem mi przechodzi. A ja mam do ciebie pytanie a dlaczego mówisz że na 99% nie jesteś?
Dziewczyny już chyba Cię uspokoiły, także staraj się, staraj ;-)Dzięki dziewczynyza odpowiedz m brał antybiotyk 23 października przez tydzień i teraz sobie o tym przypomniałam ze moze to byc szkodliwe
![]()

czy znacie jakieś metody?