reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziewczyny trzymam za was kciuki! ja jutro również oczekuję @ ale nie staraliśmy się w tamtym cyklu więc cierpliwie oczekuję i zaczynam odliczanie do owu :-D

Ja tez nie przykladalam sie do staranek w pazdzierniku a jednak sie udalo:) trzymam kciuki:)

Fimka za ciebie rowniez &&&&

Lapcie fluidki kochane ~~~~~~~~~~~~ ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anulka dzięki ale ja celowo w październiku ominęłam męża w dni płodne bo musiałam odczekać po lekach dosyć mocnych dłuższy czas więc jestem na 1000% pewna że fasolki nie ma - ale cieszę się bo to by było niebezpieczne .. dlatego czekam jutro na @ i mam nadzieję że przybędzie punktualnie :D a od połowy listopada bardziej intensywne tempo ..

Hej. Byłam na ciuchach na poprawe nastroju i kupiłam słodkie śpiochy;-) Juz mi sie cos w głowe robi;-)
Własnie szykuje puzny obiad schab pieczony z ziemnakami i cebula i zupa pomidorowa;-)
Ale jeszcze po tej"kolizji" mam taki stres w środku. Byłam w 3 aptekach po płyn do higieny intymnej dla dzieci a jedna baba mnie wysmiala ze wogule skad ja se to wymyslilam! No żenada,wzielam i wyszlam bo mi sie z nia kłocic nie chcialo i to ma byc farmaceutka,szok.
Chyba mam napiecie przedmiesiączkowe...

Hej. Byłam na ciuchach na poprawe nastroju i kupiłam słodkie śpiochy;-) Juz mi sie cos w głowe robi;-)
Własnie szykuje puzny obiad schab pieczony z ziemnakami i cebula i zupa pomidorowa;-)
Ale jeszcze po tej"kolizji" mam taki stres w środku. Byłam w 3 aptekach po płyn do higieny intymnej dla dzieci a jedna baba mnie wysmiala ze wogule skad ja se to wymyslilam! No żenada,wzielam i wyszlam bo mi sie z nia kłocic nie chcialo i to ma byc farmaceutka,szok.
Chyba mam napiecie przedmiesiączkowe...

Idiotka ta baba. Poroś o Provag zel, to jest to co ja małej kupiłam

reklama
Hej dziewczynki ;)

ja dziś buszowałam po mieście, byłam z mamą na komputerowym badaniu wzroku , to jest darmowe i mama chciała się zbadać ,a ja poszłam do towarzystwa ,ale też się zbadałam i u mnie ok ,a u mamy albo ogromna wada wzroku ,albo zaćma , teraz wizyta u okulisty ją czeka.

No potem sobie pochodziłyśmy popatrzeć na takie torby młodzieżowe , bo chrześniaczka męża ma urodziny 13te w grudniu i wspominała ,że chciałaby zamiast plecaka mieć torbę tak jak koleżanki niektóre.

Obejrzałam jeszcze garnitury i ich ceny bo mój mąż wstyd się przyznać ma tylko ten ślubny i na dodatek za ciasny ,a w przyszłym roku kroi się wesele w rodzince.

Po maratonie na mieście , zjadłam obiadek , powisiałam na telefonie ,a teraz będę się szykowała na 18 do pani dr na kontrolę ,mąż mnie zawiezie.

Dobra uciekam potem wpadnę;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry