reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Bellaa coz to za pesymizm. Jeszcze mamy pare miesiecy zeby urodzic w przyszlym roku. Nie poddajemy sie, walczymy :)
A ktory to twoj cykl ?
To mój drugi cykl, ale myślałam że, to będzie prostsze, zaczniemy i się uda, no i trochę za bardzo się chyba nastawiałam od początku. Teraz tylko czekam na 13.11 aż przyjdzie @, minie i do roboty:-)

Jak mi się dziś nic nie chce :szok: totalnego lenia złapałam... a jak pomyślę, że jutro do pracy to już w ogóle :laugh2: za długo miałam wolne... ale chociaż tydzień o dzień krótszy :tak:

Lisica ja mam to samo, masakra, snuję się po domu, nie mogę sobie miejsca znaleźc. A jutro do pracy, ach niech juz będzie wieczór, i rano i do pracy jak się człowiek rozkręci to potem jakoś leci.

Generalnie przestało mi się chcieć od kiedy na dworze już po 16:00 robi się szarówka na dworze :confused2:
Jedynym plusem zmiany czasu na zimowy jest oczekiwanie na Boże Narodzenie.
Uwielbiam i już nie mogę się doczekać zapachu pieczonych pierniczków, choinki, całej tej przyjemnej atmosfery...
Ach, ubierać choinkę ze świadomością, że "mały ktoś" jest już z nami w tym roku w moim brzuchu... ;)
M-A-R-Z-E-N-I-E :)

Od środy (jak skończy mi się @) zaczynam mierzyć tempkę. Mam nadzieję, że wytrwam :D
Czekam nadal na testy ovu, bo zamówiłam na allegro. I też pójdą w ruch w tym miesiącu.

Ostatnia edycja:
Fimka ja tez się biore ostro, tzn, my się bierzemy ostro do roboty:-):-):-). Jak już dostanę @ i się skończy to poproszę was o rady o jakieś wspomagacze, typu siemie lniane,olej z wiesiołka i co tam jeszcze stosujecie, :-)

Fimka ja też nienawidzę tej zmiany czasu :confused2: i tej szarówki... tylko czekać aż będą przymrozki i ślisko na drogach. ja już zapomniałam jak się jeździ na zimowych oponach - szumią i auto "pływa" po drodze, nie lubię :-p

fimka - marzenia się spelniają :tak: i ja też uwielbiam grudzień.. mimo że zimno i ciemno to magia świąt zawsze mnie urzeka.. i uwielbiam ten czas gdy z mężusiem planujemy listę prezentów, sprawdzamy czy mamy wszystkie ozdoby, gotujemy, biegamy po sklepach.. a wszystko po to by święta były piękne i żebyśmy każde z nich zapamiętali do końca życia :tak:ja mam do ubierania choinki i dekorowania pierniczkow zawsze pomocnikow - mojego męża bratanice już chyba od dwóch lat do nas przyjeżdżają i już od września pytają czy mogą przyjechać :-) także mimo że do tej pory byliśmy sami tzn bez dziecka to i tak było wesoło :tak: kupuj lepiej już plastikowe bombki - bo za rok a niższych partiach choinki nie będzie wyjścia żeby dekorować innymi! :-)

bella to tak jak my! wskakujemy na wyższe obroty :-D:-D:-D

reklama
Omega 3 biore codziennie. Na co bierzecie siemie lniane???

My mamy z mezem postanowienie ze bawimy sie bezstresowo ;) predzej czy pozniej na pewno sie uda :)
Za pierwszym razem nie musielismy sie strac, z drugim dzieckiem udalo sie za drugim razem a teraz pewnie za trzecim :-D

U Nas robi sie ciemno dopiero po 17.30. Osobiscie nienawidze jesieni/zimy, kocham lato!!!

My co roku kupujemy zywe drzewko i ten zapach jest cudowny :) Nasz pierworodny Kevin urodzil sie 9tego grudnia wiec byl dla kazdego z rodziny prezentem Bozonarodzeniowym :) kurcze na wspomnienia mi sie wzielo ;)

Do góry