reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Domka chciałabym bardzo, ale jak jeszcze ten test zrobiłam, to juz prawie pewna jestem że, się nie udało, temperatura dalej podwyższona, ale piersi przestały bolec, a brzuch raz boli raz nie, ciągle chodzę i sprawdzam czy @ juz jest, jak to mówią nadzieja umiera ostatnia, jeszcze tli się iskierka.

Bardzo bym chciala zeby malenstwo urodzilo sie max w pazdzierniku. Chodzenie poraz kolejny w zaawansowanej ciazy zima mnie przeraza.
A sierpien brzmi idealnie :happy:

Cóż to bedziemy śierpnióweczki;-) ja w tym cyklu z tym mierzeniem temperatury spróbuje
Katka masz chyba błąd na suwaczku

Dzięki, widac ze chciałam jeszcze rok czekać do 2 kresek hahaha:)

Własnie zjadłam obiad.Zrobiłam sobie kawke i siedze przez laptopem , moj m mnie olewa to ja ja robie to samo, wiem ze to dziwne ale u nas to tak wyglląda

A ja bardzo bym chciała urodzic w przyszłym roku, ale jak tak dalej pójdzie to nie wiem czy jest to możliwe.
Katka pewnie relaksuj się , niech się pomęczy, może czeka aż pierwsza wyciągniesz rękę. Jeśli nie ma w tym twojej winy, poczekaj niech on pierwszy wyciągnie rękę.

Ja powinna isc spac po calonocnym niespaniu, moi trzej chlopcy spia a ja? Ogladam *******y w TV i siedze przed laptopem :p
Nie daje mi spokoju 'sluz' bo normlanie na tym etapie cyklu mam suche jak na pustyni a od owulcji mam doslownie prysznic :zawstydzona/y:
Jak to u Was wyglada?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry