Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To mój drugi cykl, ale myślałam że, to będzie prostsze, zaczniemy i się uda, no i trochę za bardzo się chyba nastawiałam od początku. Teraz tylko czekam na 13.11 aż przyjdzie @, minie i do roboty:-)Bellaa coz to za pesymizm. Jeszcze mamy pare miesiecy zeby urodzic w przyszlym roku. Nie poddajemy sie, walczymy
A ktory to twoj cykl ?

i ja też uwielbiam grudzień.. mimo że zimno i ciemno to magia świąt zawsze mnie urzeka.. i uwielbiam ten czas gdy z mężusiem planujemy listę prezentów, sprawdzamy czy mamy wszystkie ozdoby, gotujemy, biegamy po sklepach.. a wszystko po to by święta były piękne i żebyśmy każde z nich zapamiętali do końca życia
ja mam do ubierania choinki i dekorowania pierniczkow zawsze pomocnikow - mojego męża bratanice już chyba od dwóch lat do nas przyjeżdżają i już od września pytają czy mogą przyjechać :-) także mimo że do tej pory byliśmy sami tzn bez dziecka to i tak było wesoło
kupuj lepiej już plastikowe bombki - bo za rok a niższych partiach choinki nie będzie wyjścia żeby dekorować innymi! :-)