reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania od jesieni 2013

Tweety jak rozmawialam z siostra to sugerowala miesiac. Ale juz po dwuch tygodniach w organizmie maza nie piwinno byc tego leku.
Mysle ze m. powinien przemyslec czy na pewno musi brac ten lek. Ma bardzo duzo skutkow ubocznych.
W pl nie jest dopudzczony do leczenia jak w przypadku twojego m. ale w krajach skandynawskich tak. Mieszkacie w pl ?

Tak wogole to dopiero dojechalam do domu i jestem bardzo zmeczona.
Caroline odpowiem Ci jutro.

Dobrej nocy

NO nie wiem czy pisałam, bo jedną z wiadomości przerwałam w trakcie.. ale mąż już nie bierze, dostał to na wypadające włosy- działanie uboczne tego leku zapobiega ich wypadaniu, od dermatologa. Mieszkamy w Polsce. Ile to ja się nagadałam zeby odstawił,ale on cwańszy i mądrzejszy.... dopiero hasło "plemniki o nieprawidłowej budowie" do niego dotarło. No tak.. miesiąc to juz jakoś brzmi... Dzieki za rady

reklama
Hej kobitki
Sorki ale nie nadrobie was... wlasnie jestesmy w trasie na Wawe mam nadzieje ze wyniji beda w porzadku...a po powrocie od razu kapiel i do pana doktora idziemy:)

No hej, dziś:-) Anulka widzę ranny ptaszek:-)
Anulka życzę wam tam spokojnej drogi, bo pogoda brzydka strasznie,

A ja własnie zasiadłam przed lapka, mam test ale zastanawiam sie czy isc go robic? siusiu jak narazie trzymam:D

Hej!
Dziś moja przyjaciółka wysłała mi II-kreskowego MMSa. Tak pięknie się prezentuje!! Udało im się za pierwszym razem, to już ich druga dzidzia. Bardzo się cieszę :)

Katka nie trzymaj ;) @ nadal brak?

Dzień dobry w tę piękną środę! Do kolejnego weekendu już niedługo :-) Za oknami ciemno, zimno, wychodzić się nie chce ale są też radości tej pory :) Zadanie na dzisiaj: będąc w jakimkolwiek sklepie proszę kupić jedną rzecz na Święta :yes: Może to był mały Mikołaj, reniferek, bombka na sztuki, lampeczki choinkowe... dajmy się przez chwilę zwariować i podejdźmy do kasy z pięknym uśmiechem! Postawcie zakupiony drobiazg w domu, na wierzchu i za każdym razem, kiedy na niego spojrzycie, przypomnijcie sobie, że niedługo Święta :yes:

Wszystkim dziewczynom, które są na etapie starania się (tak jak ja) życzę z całego serca, żebyśmy spotkały się na sierpniówkach :-) Cudownie będzie móc powiedzieć rodzinie przy Wigilijnym stole o fasolce, która rośnie w brzuszku :yes:

No i najważniejsze - nie zapomnijcie o przytulaniu! Dziś przytulamy wszystkich, których kochamy :)
misie_spiace_przytulone.jpeg

Chińskie ciastko też się przytula, chociaż po swojemu, indywidualista mały :p
"Potrzeba jest matką dziwnego towarzystwa w łóżku". :-D:-D

Bella - będziesz sierpnióweczką, zobaczysz :yes: Ale pomyśl, że teraz czeka na Was kolejny miesiąc bardzo przyjemnych staranek :) jak samopoczucie dziś? :)

Ritta - super, że już koniec ze szpitalem! Nawet nie wiesz jak się cieszę :) Najlepiej się zdrowieje u siebie w ciepłym domku :yes: Musicie być strasznie wykończeni ostatnimi wydarzeniami? Jak się trzymasz?

caroline - co prawda nie pisałaś tego do mnie :zawstydzona/y: ale strasznie spodobał mi się Twój tekst: "puścimy z dymem wątek sierpniówek". Tak właśnie będzie haha :-) Nasze królestwo :) :)

Katka - testuj! Nie zaszkodzi, pora już dobra :)

Anulka - jak się czujesz? Jak objawy? :)

Blueberry, anastazi - dajcie znać laski co u Was! Chociaż na szybkiego czy wszystko okej :yes:

U mnie nic nowego się nie dzieje, dziś 10dc ale w tym cyklu jakoś o tym nie myślimy. Dwa poprzednie "rozczarowania" sprawiły, że trzymamy oboje lekki dystans... chociaż zamierzam być sierpniówką i już powiadomiłam o tym fakcie Pana (przyszłego) Tatę :-)

Załączniki

• misie_spiace_przytulone.jpeg
    misie_spiace_przytulone.jpeg
    16,1 KB · Wyświetleń: 45
Hej!
Dziś moja przyjaciółka wysłała mi II-kreskowego MMSa. Tak pięknie się prezentuje!! Udało im się za pierwszym razem, to już ich druga dzidzia. Bardzo się cieszę :)

Katka nie trzymaj ;) @ nadal brak?

Czesć Fimka... tak u mnie miesiączki dalej brak, tylko wodnisty śluz... ale test 1 krecha już nie wiem co ze mną jest nie tak... piźnijcie mnie w łeb żebym sobie dała spokój, już bym chciała ta miesiączke i zacząć kolejny cykl...

Moje postanowienie! do 18 listopada nie robie testu ciążowego żadnego, chociaż jeszcze jeden jest w dommu:(
18 mam wizyte u gina,,,

Kurde nie wiem z tego co czytałam tabletki powinny wyregulowac cykl a nie tak rozpi*******....

mam doła.... jeszcze dziś czekają mnie pierogi:(

Czesc Inis ciasteczko super... ja sie nie przytulam, z męzem nie przytulamy sie od soboty... dopuki nie przemyśli sobie pewnych spraw.

Ostatnia edycja:
Katka - spokojnie, będzie wszystko dobrze. Może po prostu testy są zepsute, kto wie :) A jeśli nawet nie wyszło w tym cyklu to zwyczajnie organizm Ci się reguluje. Myśl o tym w ten sposób, że to dla zdrowia fasolki, żeby potem przez 9 miesięcy miało zdrowy domek :tak: Niedługo masz wizytę, dowiesz się wszystkiego :) Podobno na wywołanie okresu dobre jest winko przed snem ale nie mam pojęcia czy to ciemnogród czy coś działa :-D

Czesc :)

Na temat luteiny sie nie wypowiem, nigdy jej nie bralam, nie mam i niej zielonego pojecia.

Ja mam dzisija bardzo duzo sprzatania w domu wiec nie bede sie udzielac. Trzeba zlikwidowac resztki pochorobowe z domu.

Podbrzusze boli jak na @... nie lubie sie tak czuc.

reklama
ookatkaoo ja luteinę brałam na podtrzymanie ciąży.. zaczęłam dość mocno krwawić jak na @.. gdybym nie zrobiła testu to bym myślała że to zwykły @..
iwonka powodzenia w sprzątanku :-) zajrzyj do nas wieczorkiem i pochwal się błyskiem w domku :tak:
fimka dodałaś mi nadziei że przy drugiej dzidzi mogą staranka pójść dość szybko :-)
inis to było do wszystkich staraczek - no bo jak tu nie rozwalić wątku z sierpniówkami jak tu takie doborowe towarzystwo :-D damy czadu :-D

a ja po sniadanku, a po obiadku wybieram się na zakupki więc dopiero wieczorkiem do was zawitam - no chyba że wszystkie pójdą spać tak jak wczoraj.. :szok::-D:-D:-D

Do góry