Dzień dobry w tę piękną środę! Do kolejnego weekendu już niedługo :-) Za oknami ciemno, zimno, wychodzić się nie chce ale są też radości tej pory

Zadanie na dzisiaj: będąc w jakimkolwiek sklepie proszę kupić jedną rzecz na Święta

Może to był mały Mikołaj, reniferek, bombka na sztuki, lampeczki choinkowe... dajmy się przez chwilę zwariować i podejdźmy do kasy z pięknym uśmiechem! Postawcie zakupiony drobiazg w domu, na wierzchu i za każdym razem, kiedy na niego spojrzycie, przypomnijcie sobie, że niedługo Święta
Wszystkim dziewczynom, które są na etapie starania się (tak jak ja) życzę z całego serca, żebyśmy spotkały się na sierpniówkach :-) Cudownie będzie móc powiedzieć rodzinie przy Wigilijnym stole o fasolce, która rośnie w brzuszku
No i najważniejsze - nie zapomnijcie o przytulaniu! Dziś przytulamy wszystkich, których kochamy
Chińskie ciastko też się przytula, chociaż po swojemu, indywidualista mały
"Potrzeba jest matką dziwnego towarzystwa w łóżku". 

Ale pomyśl, że teraz czeka na Was kolejny miesiąc bardzo przyjemnych staranek

jak samopoczucie dziś?
Ritta - super, że już koniec ze szpitalem! Nawet nie wiesz jak się cieszę

Najlepiej się zdrowieje u siebie w ciepłym domku

Musicie być strasznie wykończeni ostatnimi wydarzeniami? Jak się trzymasz?
caroline - co prawda nie pisałaś tego do mnie

ale strasznie spodobał mi się Twój tekst: "puścimy z dymem wątek sierpniówek". Tak właśnie będzie haha :-) Nasze królestwo
Katka - testuj! Nie zaszkodzi, pora już dobra
Anulka - jak się czujesz? Jak objawy?
Blueberry, anastazi - dajcie znać laski co u Was! Chociaż na szybkiego czy wszystko okej
U mnie nic nowego się nie dzieje, dziś 10dc ale w tym cyklu jakoś o tym nie myślimy. Dwa poprzednie "rozczarowania" sprawiły, że trzymamy oboje lekki dystans... chociaż zamierzam być sierpniówką i już powiadomiłam o tym fakcie Pana (przyszłego) Tatę :-)