reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Starania od jesieni 2013

Aschlee przecież Mozart też był mały jak zaczął grać. Dzieci szybciej uczą się grać na instrumentach i szybciej uczą się języków obcych. To geniusze. Nawet ich pytanie i wypowiedzi czasem nas szokują. Dziecko jest ciekawe świata, wszystko widzi w kolorowych barwach, jest optymistą. Możemy na prawdę dużo się nauczyć od tych Maluchów :)
All I Want For Christmas Is You - Mariah Carey - YouTube

Miłej niedzieli :*

reklama
Bella temperatura może jeszcze Ci skoczy:tak: Ważne, że drastycznie nie spadła tylko jest na tym samym poziomie:) Trzymam &&&

Ada szkoda, że już nie puszczają tej reklamy;-)

Coś nas tutaj mało dzisiaj, wszystkie odsypiają upojną noc?:DD

Bubbles chciałabym żebyś miała rację, jak zaczynaliśmy się starac myślałam że na święta już na 100 % się uda a tu póki co na razie nic z tego. Może z Nowym Rokiem .........
Ada tez ostatnio myślałam o tej reklamie, zawsze jak tylko grudzień się zaczał to już ją puszczali.

Bellaa teraz puszczają w nowym wydaniu. cóż, lepsza była ta poprzednia wersja...
my zaczniemy się starać po zabiegu, więc może na luty będą już 2 kreseczki ;) tylko jeszcze trzeba termin tego zabiegu ustalić...
Dziewczyny, wyobraźcie sobie, że dziś niewiele mi brakowało do rekordu pod prysznicem. Normalnie długo tam siedzę, a dziś około 10 minut z wysuszeniem. Haha, przyciągacie jak magnez :-D:szok:

Ostatnia edycja:
Hej, ja dziś mam podły nastrój, chodzę wściekła jak osa. Do tego boli mnie żołądek od tych wszystkich leków a krwawienie jak było, tak jest i ani trochę mniej. To już 8 dzień ze mnie cieknie... I osłabiona jestem :-( a do tego chyba wpadam w jakiś dołek...

Gotuję obiadek - dziś barszcz czerwony z jajkiem i duszone mięso z warzywami.

reklama
A ciekawe jak tam Ritta po imprezie?
Ritta hallo! Odezwij się ;)

Inis, a co u Ciebie?

Ja kawka z mężem... Zapraszam i Was:

images.jpg

P.S: pijecie kawkę z ekspresu, parzoną, rozpuszczalną, a może z kawiarki?
Jaka jest Wasza ulubiona?
Ja z ekspresu i czasami z kawiarki. Ta druga daje niezłego kopa ;)
Lubię bez mleka i cukru :tak:

Lisica a co bierzesz?
Jakieś ginekologiczne leki czy antybiotyk?
Nie martw się <głaska> daj sobie czas, za niedługo minie ;)

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 33
Ostatnia edycja:
Do góry