reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Witajcie i milego dnia :)

Ja miałam dziś testować ale przespalam - zwyczajnie zapomnialam. Zasnelam jak kamien i tak wyszło :) jutro mam termin @ więc sprawdze.

Aschlee a Ty jak kochana? Jak się czujesz, jakieś przeczucia? :)

Moje samopoczucie lepiej, w końcu jelitowka przeszła. To był straszny miesiąc.

Mam pytanie.

Ile czasu byliscie razem z Waszymi mezczyznami DO czasu pierwszej ciąży? Zastanawiam się po jakim czasie związku była taka niespodzianka :)

Witam się i ja.
Ktaka doskonale rozumiem i współczuję, u mnie często to samo.

U mnie niespodzianki nie było - pierwszy cykl poprzednich starań 2,5 roku związku (przed samym ślubem):tak:

Witajcie Dziewczyny ja dopiero znalazlam chwilke zeby siasc na fotum.U mnie @ jak na razie brak jedyne co mnie pobolewa to piersi ale z testem jeszcze sie wstrzymam...aczkolwiek pewnie kiedys ciekawosc mi nie pozwoli odpuscic i zrobie w najblizszym czasie.A moj suwaczek znow sie sam przestawil i pisze ze 1 dzien 30 dniowego cyklu:-)

Moja siostra w pierwszym cyklu po ostawieniu tabletek zaszła w ciążę a brała tabletki z 8-9 lat i co bliźniaki!;-)

Ja mojego męża znałam 3 lata, później ślub w 2007 r. i po 1,5 roku córcia się urodziła - 2009 r.;-)

Moja samopoczucie nie najgorsze. Oprócz bolących piersi, i tego że mogłabym zasnąc wszędzie, oraz ciągłego zmęczenia, to nie wiedziałabym że jestem w ciąży. Ta ciąża jest inna od poprzednich, przede wszystkim nie ma mdłości, bo w dwóch poprzednich to okropnie mnie męczyły.

reklama
Do góry