reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

Aschlee poraz kolejny jestem pelna podziwu wobec Twojej postawy :) Najlepiej do ginekologa, niech zrobi USG dopochwowe i bedziesz wiedziala co i jak. Nigdy w Niemczech bety nie robilam, nie wiem czy trzeba skierowanie czy cos sie placi... nie mam pojecia. Ale mozesz w laboratorium zapytac nie o bete ale o test ciazowy z krwi (slyszalam ze jest bardzo wiarygodny).

Mnie juz brzuszek nie boli :)

reklama
Cassie30 ja juz bete mialam robiona przy tej ciazy trojaczej no i pozniej zeby sprawdzac i nic nie placilam:tak: poszlam po prostu do ginekologa idziesz i ona zleca i masz za darmo

Aschlee ale potrzebujesz skierowanie bo przypuszczam bez jest platne.

Ps. ja na widok igly mdleje wiec wolalabym USG ;)

Ostatnia edycja:
No tak ale jak powiem ze @ brak,objawy opisze i ze testy 2 negatywne to podejrzewam ze skieruje mnie na bete sama;-)

Ameliee najadlam sie jablek i mi przeszlo.
Ja musze tez wrzucic na luz z jedzeniem bo powoli spodni dopiac nie moge :baffled:
Nie wiem dlaczego tak jest ze latem mam fugure jak talala a zima jak... betoniara...

Aschlee powiem Ci jak to bylo u mnie z podejrzeniem ciazy w Niemczech, dwa lata temu.
Umawiajac sie na wizyte powiedzialam ze nie mam @ i test wyszedl mi pozytywnie ale po godzinie.
Pojechalam do gina, od razu wzieto mnie na siusiu i zrobili test ciazowy.
W gabinecie lekarz powiedzial ze negatywny ale testy moga ciazy jeszcze nie wykryc i zrobi mi USG dopochwowe. Wyszla wtedy ta torbiel.
Tak to wygladalo u mnie ;)

Pije sobie szampana ;)

Aschlee powodzenia w poniedzialem na wizycie:tak: masz w planach jeszcze testowanie przed? Mam nadzieje, ze lekarz zleci Ci bete i wszystko sie wyjasni:)

reklama
Do góry