reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Karla - do prywatnych pogaduch są typowane kobietki w wyniku głosowania na pogaduchach.
Myszencja - cześć ;)czemu piszesz ,że nie chcesz się narzucać?

reklama
Kobietka, Domka, dzięki. Po prostu kilka razy napisałam posta i czytam sobie dalej, a tu wszystkie sobie odpowiadają, a moje posty jakieś takie niewidzialne i tak jakoś doła załapałam

Paulamc oby to nie było nic poważnego:( Dobrze, że zdecydowałaś się na wizytę w szpitalu, daj znać co i jak. Silna z Ciebie kobietka:tak:

Myszencja nie narzucasz się, pisz częściej:)

Paula bardzo mi przykro, że przez tyle rzeczy musiałaś przechodzić...
Jesteś twarda. Jak przyjedziesz ze szpitala, daj znać. <przytula>

Nadzieja, chodzisz do pracy? najczęściej w pracy się o tym nie myśli :tak:

Myszencja dziękuję :-)
Ja jestem jedynaczką. Zawsze chciałam mieć rodzeństwo. Więc z punktu widzenia dziecka, warto mieć rodzeństwo. Z punktu widzenia rodzica, wiele par decyduje się na jedno lub dwa dzieciaczki.

Jakby świat był idealny, to też chciałabym 3 :-D Niestety widzę, że mam dla Darii stanowczo za mało czsu, taka poddenerwowana często chodzę, a poza tym strasznie głupio mi, że jest taka "podrzucana" innym i nie ma regularnego trybu życia. Czuję, że jestem złą matką:zawstydzona/y:

Myszencja - nie przejmuj się i pisz co u Ciebie jeśli akurat nie jesteś na bierząco , ja też teraz się dawno nie udzielałam i mi w sumie niewiele osób odpisało ,a jestem tu od początku ja ten wątek założyłam , tak bywa nie dla tego ,że ktoś chce dopiec tylko po prostu im rzadziej się pisze tym mniej osób odpowiada bo jak kogoś długo nie ma to wypada z tematu , mnie też się zdarzy ,że niechcący kogoś pominę;)

Myszencja napewno jestes dobra mama a sam fakt ze wiesz ze masz malo czasu znaczy ze sie przejmujesz. Kochana kazdy czasem nie ma az tyle czasu dla dziecka ile by chcial. A o prace ciezko z kasa tez roznie. Nie zamartwiaj sie.

reklama
Domka poważnie 4??:szok: Podziwiam:)) Ja bym chciała 1, no chyba, że będzie mnie stać to 2, bo chciałabym być w stanie moim dzieciom zapewnić wszystko czego będą potrzebowały:)

Myszencja czasem jest tyle wiadomości, że łatwo przeoczyć czyjś post lub po prostu zapomina się odpisać, to nie znaczy, że Cię olewamy:no: Nie mów tak, na pewno nie jesteś złą matką, niestety takie czasy, że czasem ciężko jest, żeby znaleźć czas na wszystko, ale na pewno poświęcasz jej tyle uwagi ile możesz:)

Do góry