reklama
Mizzah
Fanka BB :)
K_a_S ja miałam taką bladziochę w niedzielę, wczoraj zrobiłam sobie mimo, że wiem, że juz jestem i dwie grube krechy jak patrzy!!! Gratulację 
Ja właśnie wróciłam z beta hcg po 16 będą wyniki, chcę w pon pokazać lekarzowi komplet badań...

Ja właśnie wróciłam z beta hcg po 16 będą wyniki, chcę w pon pokazać lekarzowi komplet badań...
Mizzah
Fanka BB :)
Ja jestem czekam na do 16 na wyniki beta hcg.
Na razie ciążę znoszę...dziwnie
Moje sutki są mega wrażliwe,nie ma mowy o dotykaniu, czy jak za bardzo tshirt opinia, bleee. Mam wzdęcia, brzuch normalnie jak w 5 mc ciąży, kiszki jeżdżą ratuje mnie nospa wieczorkiem. A poza tym poboloewa mnie a to czasem coś wewnątrz a to czasem z lewej strony a czasem z prawej albo wyżej...
Czekam do poniedziałku, tak strasznie chce, żeby wszystko było dobrze...jak czuję się coś delikatnie mokrego od razu biegnę do łazienki i sprawdzam...wszystko przez to co Ci lekarze mi nagadali o 12 tygodniach....
Na razie ciążę znoszę...dziwnie
Moje sutki są mega wrażliwe,nie ma mowy o dotykaniu, czy jak za bardzo tshirt opinia, bleee. Mam wzdęcia, brzuch normalnie jak w 5 mc ciąży, kiszki jeżdżą ratuje mnie nospa wieczorkiem. A poza tym poboloewa mnie a to czasem coś wewnątrz a to czasem z lewej strony a czasem z prawej albo wyżej...Czekam do poniedziałku, tak strasznie chce, żeby wszystko było dobrze...jak czuję się coś delikatnie mokrego od razu biegnę do łazienki i sprawdzam...wszystko przez to co Ci lekarze mi nagadali o 12 tygodniach....
reklama
Mizzah będzie dobrze... ja też się przejmuje bo to moja 1 ciąża wyczekana upragniona... jutro jadę na betę i w niedziele albo poniedziałek powtórze... Jeszcze się martwię bo brałam antybiotyk skończyłam 1,5 tygodnia temu, niby dla ciężarnych bo lekarz wiedział że mogę być w ciąży...jeszczę ciągle borykam się z nawracającym zapaleniem pęcherza....
oby te 9 miesięcy było jak najbardziej spokojnych dla nas wszystkich
oby te 9 miesięcy było jak najbardziej spokojnych dla nas wszystkich