reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Pewnie Ada :-) zleci nam czas do wizyt szybko :-)nim się obejrzymy będzie już połowa marca :-)
jak zaczniecie działać będzie się działo oj będzie :-)
Na szczęście już powoli sytuacja na UA się uspokoiła miejmy nadzieję że nie skończy się na obietnicach:-)
Na szczęście już powoli sytuacja na UA się uspokoiła miejmy nadzieję że nie skończy się na obietnicach:-)
Bellaa
Ada, KasiaJ ja do was tez się dołączę, my gdzieś zaczniemy kwiecień, maj, sama nie wiem kiedy. Jak rozmawiałam z ginekologiem to mi powiedziała 3 miesiące od zabiegu, a ja do niej czyli kwiecień a ona kwiecień to już spokojnie, tylko że w kwietniu dni płodne wypadną mi w pierwszej połowie, co oznacza że będę po drugiej @, a nie wiem czy nie powinnam odczekac trzech i wtedy staranka początek maja, mam dylemat, wyniki bardzo dobre jestem juz po wizycie wszystko w porządku, @ przyszła.
Bellaa
Dobrze, ale cały czas myślę o tym kiedy zacznę się starac, i chyba to mnie tak odciąga od tego co się stało:-( ogólnie życie biegnie mam dwójkę dzieci, więc jest dobrze, ale mam takie momenty słabsze i wtedy cholernie przykro ale co mam zrobic muszę iśc do przodu.Bellaa jak sie czujesz?
Kasia ile bedziesz sie czyscic po tych tabletkach?
Pewnie Bella tak trzymaj!!

Ada jeszcze nie wiem co lekarz mi zleci, póki co byłam u kardiologa i dał mi leki plus skierowanie na echo serca -wyszła wada serca niestety.. 3 marca mam kolejnego kardio ale prywatnie bo nie będę tyle czekać państwowo.. i wtedy się dowiem co dalej.
Piesek dla mojej córci zamówiony, będzie jednak golden retriver
mają być ok czerwca dostępne w hodowli;-)

Ada jeszcze nie wiem co lekarz mi zleci, póki co byłam u kardiologa i dał mi leki plus skierowanie na echo serca -wyszła wada serca niestety.. 3 marca mam kolejnego kardio ale prywatnie bo nie będę tyle czekać państwowo.. i wtedy się dowiem co dalej.
Piesek dla mojej córci zamówiony, będzie jednak golden retriver

mają być ok czerwca dostępne w hodowli;-)reklama