reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Ada nie dołuj się pliss:tak: Ciacho wygląda bardzo apetycznie, mąż chce takie w sobotę także się postaram hehe;-)
Ja dzisiaj w pracy też nie miałam humoru, ale jak wróciłam do domu, to nawet podróż autobusem ponad 1 h mnie cieszyła.
Mam do kogo wracać i to jest najważniejsze:tak::tak: Później budowaliśmy wszyscy lego, jutro dalsza część bo tego jest sporo. Mała chce nowy zestaw i pięknie się bawi, aby pokazać że zasługuje na nowy :-D
Jutro wybieram się do Ikei z siostrą, ma kupić jadalnię i sofę;-) ja póki co pooglądam i pewnie jakieś drobiazgi do domku ;-)

Bella a co u Ciebie? jak dzieciaki zdrowe?

reklama
Kasiaj póki co zdrowe, ostatnio znowu trochę kaszlu było,ale syropki pomogły i inhalacje, a co dalej nie wiem, obiecałam im basen w tym tygodniu trochę się boję, bo łatwo się przeziębic, zobaczymy. Sama się na ten basen napaliłam:-D
Ada odpędź doła, a kysz. Jutro się obudzisz, w dobrym nastroju, z każdej sytuacji jest wyjście, małymi kroczkami a do celu. Ciesz się nawet z maleńkich rzeczy, a reszta sama się jakoś poukłada.

Kasia ja w niedzielę znowu coś piekę. To mnie odpręża. Kiedyś się broniłam przed tym, nie chciałam być w kuchni. Teraz jakoś tak przyszło. Od Taty dostałam pod choinkę mikser Zelmer z obrotową misą i teraz piekę. Chciałabym jeszcze zwykły piec gazowo- elektryczny, bo mam ten stary przenośny. No i oczywiście zmywarkę. Oj, teraz wiem czemu moje Ciocie zapracowane mają zmywarki :-)

Idę spać. Pobudka o 5. Dobranoc.

Dzień dobry dziewczyny. Co słychać? :)
Ja od rana w labo, czekam na drugie pobranie krwi.

Ada - nie mów o jedzeniu bo ja na czczo i marze o zarelku :)

witam witam i o drogę pytam :)

Aduś- fajnie , że apetyt wrócił :) ja też dzisiaj głodna- na razie wcinam same owoce- mój żołądek dobrze je przyswaja:):-)

Pichcicie ładnie- ja niestety tego talentu nie posiadam:)

A zmywarka mi się marzy od dawna :) na razie są obietnice:) ale i tak dopne swego:)

póki co kupujemy nowe autko więc mogę narazie zapomnieć:):

wysyłam Wam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~łapcie :)

reklama
Do góry