reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Żadnych młodści jedynie zawroty głowy rano jak wstanę za szybko. No i nie mogę znieść zapachu pieczonego mięsa a zwłaszcza kurczaka.

A jak u CIebie?

to nie fajnei z mdłościami
ze mnie się smieją żę jem wszystko wogóle nie zwraca. Ostatnio bratowa patrzyła na mnie ze zdziwieniem jak pilam kubusia. pytala sie czy mogę, Ja się zdziwiłam że coś nie tak o ona mówi ze ciągle zwracała po tym

oby mnie mdłości ominęły

Domka widzialam i juz gratulowalam wczesniej chodzilo mi o zmiany jesli chodzi o gina:)

A jesli chodzi o leki homeopatyczne to dziewczyny to jest blef i nie maja zadnego potwierdzenia medycznego tylko kase naciagaja. Jak juz leczyc sie to domowymi sposobami matki natury: miod cebula czosnek i ziola tylko sprawdzic ktore mozna pic w ciazy...

Jussastar zgadzam się z Tobą, ja np. w ciąży jak miałam katar to lekarz nie pozwolił mi stosowac kropli, ale pewnie ile lekarzy tyle opinii.
Domka widzę że mdłości nie odpuszczają,naprawdę współczuję.
K_a_S ciesz się że nie masz mdłości, może już tak zostanie, oby tak było:tak:

Hej kochane

Jussastar - też uważam że te leki homeopatyczne to tylko naciąganie ludzi po kieszeniach moje najbliższą przyjaciółka całą ciążę łykała pigułki od. Lekarza cud za 200 zł miesięcznie na lżejszy poród i w to wierzy do tej pory

Jak tam Kas?

Mnie dzisiaj boli brzuch musiałam no spe wziasc :-(

Monarti tabletki na lżejszy poród:szok: gdyby to była prawda, zrobiłyby furorę, a facet zbiłby fortunę.:-D:-D:-D

reklama
Też się z tego śmiałam bo takie kity wciska jej mamie i jej samej jakiś ukraiński lekarz homeopata :-S potrafili u niego zostawiać 1000 zł na miesiąc a gość pod biurkiem ściągał etykiety z opakowan :-(

Do góry