reklama
to nie fajnei z mdłościami
ze mnie się smieją żę jem wszystko wogóle nie zwraca. Ostatnio bratowa patrzyła na mnie ze zdziwieniem jak pilam kubusia. pytala sie czy mogę, Ja się zdziwiłam że coś nie tak o ona mówi ze ciągle zwracała po tym
oby mnie mdłości ominęły
ze mnie się smieją żę jem wszystko wogóle nie zwraca. Ostatnio bratowa patrzyła na mnie ze zdziwieniem jak pilam kubusia. pytala sie czy mogę, Ja się zdziwiłam że coś nie tak o ona mówi ze ciągle zwracała po tym
oby mnie mdłości ominęły
Domka widzialam i juz gratulowalam wczesniej chodzilo mi o zmiany jesli chodzi o gina
A jesli chodzi o leki homeopatyczne to dziewczyny to jest blef i nie maja zadnego potwierdzenia medycznego tylko kase naciagaja. Jak juz leczyc sie to domowymi sposobami matki natury: miod cebula czosnek i ziola tylko sprawdzic ktore mozna pic w ciazy...
A jesli chodzi o leki homeopatyczne to dziewczyny to jest blef i nie maja zadnego potwierdzenia medycznego tylko kase naciagaja. Jak juz leczyc sie to domowymi sposobami matki natury: miod cebula czosnek i ziola tylko sprawdzic ktore mozna pic w ciazy...
Bellaa
Fanka BB :)
Jussastar zgadzam się z Tobą, ja np. w ciąży jak miałam katar to lekarz nie pozwolił mi stosowac kropli, ale pewnie ile lekarzy tyle opinii.
Domka widzę że mdłości nie odpuszczają,naprawdę współczuję.
K_a_S ciesz się że nie masz mdłości, może już tak zostanie, oby tak było
Domka widzę że mdłości nie odpuszczają,naprawdę współczuję.
K_a_S ciesz się że nie masz mdłości, może już tak zostanie, oby tak było

MonaG1985
Fanka BB :)
Hej kochane
Jussastar - też uważam że te leki homeopatyczne to tylko naciąganie ludzi po kieszeniach moje najbliższą przyjaciółka całą ciążę łykała pigułki od. Lekarza cud za 200 zł miesięcznie na lżejszy poród i w to wierzy do tej pory
Jak tam Kas?
Mnie dzisiaj boli brzuch musiałam no spe wziasc :-(
Jussastar - też uważam że te leki homeopatyczne to tylko naciąganie ludzi po kieszeniach moje najbliższą przyjaciółka całą ciążę łykała pigułki od. Lekarza cud za 200 zł miesięcznie na lżejszy poród i w to wierzy do tej pory
Jak tam Kas?
Mnie dzisiaj boli brzuch musiałam no spe wziasc :-(
reklama