reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Hej pomyliłam się na liście i zamiast kwiatuszka Kazimierę wpisałam ;) ,ale już poprawiłam błąd.
Kazimiera - hop hop ? Co u Ciebie może moja pomyłka to był jakiś znak jednak i się udało odezwij się .
Nadzieja! - proszę o info w sprawie listy ,albo napiszę do Cię pw najlepiej ;)
Adelo - dużo zdrówka kochana tulam ;*

reklama
Bylam u gina pokazalam qynik i przepisala mi luteine 50mg raz dziennie przez tydzien a po tygodniu badanie z krwi czy hcg wzrosnie mowi ze przy tym hcg to jak na 3 tydzien ciazy przy cyklu 28 dni a ja mam nieregularne cykle wiec nie jest latwo okreslic ktory to doklanie tydzien ale ciaza jest na 100% jupii:-D

Witajcie kochane, ja jak po ogień :p w sobotę wyjazd to latam i załatwiam różne sprawy jak szalona :)
Beatko GRATKI WIELKIE i niech teraz beta pięknie rośnie :)
A reszcie dziewczyn życzę zdrówka i upragnionych kreseczek :D
Miłego tygodnia :*

reklama
Beatka to teraz 3 mamy & za wzrost Bety ;) gratuluję!

Ada nie leżałam, ale za to zabrałam się za zrobienie zakwasu buraczanego na barszcz i na moją anemię. Jest trochę lepiej.

Do góry