reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Beata - jeśli masz cykle nieregularne to nie kieruj się wyliczeniami kalkulatora i się nie denerwuj bo w Twoim pięknym stanie to szkodzi ,a normy bety są bardzo szerokie , mi gin zabronił się nimi sugerować moja pasowała na kilka różnych tygodni , także spokojnie czekaj na kolejną wizytę i betkę , gratuluję kochana i trzymam kciuki ;)

Ada - samopoczucie mam super, byłam na spacerku teraz obiadek zrobiłam i wcinam po raz pierwszy od listopada 2013 przyswajam pierś z kurczaka w szoku jestem bo mnie odrzucał jak dotąd ;)

No i co ja chciałam jeszcze napisać ....
no tak skleroza ;/

Beata31 gratuluję, a jednak udało się, super.:-)
Lisica zawaliłam bo dziś byłam u pediatry z nim bo nie wiem czy podawac drugi antybiotyk i mogłam zapytac jak to wygląda z tym trzecim migdałem.:wściekła/y:
Ada na twarzy, dolnej części, ręce,i dłonie, a dłonie to aż spuchnięte i z tym byłam u pediatry o dostałam skierowanie do alergologa.

Adelo oj, biedna Ty.
Bellaa to dobrze ze dostal skierowanie do alergologa. Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze.
Kobietka to teraz jesz za dwoch :D juz niedlugo 3 trymestr ;)

Hej dziewczyny.
Beata zrób zrób ten przyrost :tak: a może i sikacz już pokażę krechę, powinien. Nawet bladziutką.

Adelo jak mi cię szkoda, tyle się biedna omęczysz :sad:

Bella biedne te Twoje maluszki, co chwilę coś nie tak z naszymi chłopczykami. Stawiam na przedszkole, że to ono jest źródłem tych wszystkich chorób...

Ja dziś miałam ciężki dzień w pracy, męczę się z pewną książką o dialektologii, te wszystkie zapisy fonetyczne, każdej literce muszę nadać odpowiedni styl (czcionka specjalna), a że się nie znam na zapisach fonetycznych to idzie jak krew z nosa, tylko oczy mnie bolą od ciągłego ślepienia w monitor.

Ale na jutro się umówiłam z moimi dziewczynami :) razem studiowałyśmy, z jedną pracuję ;) a z dwiema się nie widziałam 1,5 roku... Oj coś czuję że trzeźwa do domu nie wrócę :-D

reklama
Lisica współczuję ci, to pewnie bardzo żmudna praca. A co do spotkania dziś właśnie dostałam smsa od koleżanki spotykamy się tak 4 razy w roku, ja i dwie przyjaciółki z liceum, ustaliłyśmy datę na 25.04.2014

Do góry