reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Szczerze to u mnie słodyczy nie ma w domu dużo , czasem mąż coś kupi i to leży i jak są dzieciaki to też nie jedzą u nas słodyczy i są o niebo spokojniejsi też mają różne zagrania ,ale nie tak jak w domu kiedy jedzą je codziennie może coś w tym jest.

Ada - no nie dużo , jak byłam na wizycie połówkowej u mojego gina 11 marca to ważyłam tylko 2 kg więcej niż przed ciążą i martwiłam się ,że dzidzia mała będzie ,a dzidzia duża była jak na swój wiek termin porodu z wagi wyszedł wcześniej niż z OM , od tamtej wizyty utyłam kilogram i na razie w miejscu stoję.
Może teraz nabiorę masy wagowo ..
Sąsiadka ,która rodziła w grudniu mówiła ,że przez całą ciążę utyła 6 kg lekarz mówił ,że dziecko rośnie przybiera na wadze i ma się nie martwić , dziecko ważyło 3kg , wody trochę czyli praktycznie szło na wody i dziecko u niej.

reklama
Hej kobietki, ja już na nogach (chyba emocje przed wyjazdem :p),
Beatko jeszcze raz gratki, a wyjeżdżam z córkami na miesiąc do męża do DE , nie widzieliśmy się prawie 1,5 m-ca... Zobaczymy może Bóg da że wrócimy w powiększonym składzie :D, ale nie napalam się, nie biorę żadnego wiesiołka, nie mierzę temp., i nie będę liczyć dni, co ma być to będzie, jak się uda będzie super, a jak nie to od wakacji kolejne próby ;) .
Co do cukru i nerwowości dzieci to się zgodzę z przedmówczyniami, ja też widzę związek między słodyczami i nadpobudliwością, bo gdy ograniczyłam słodkości swoim córkom (tylko w wekkend) to są spokojniejsze ;)
Jutro wyruszamy bardzooo wcześnie z rana, na wyjeździe mam nadzieję, że uda mi się do Was zaglądać :)
Życzę Wam kochane aby wszystko poukładało się po Waszych myślach !!! Dużo zdrówka i &&&&&&&& za starania i brzuchatki :****

Czesc wszstkim u mnie pkgoda sie tez popsula zle sie czuje dzis glowa mnie strasznie boli i mdli ale ujdzie to jeszcze.Zycze wszystkim milego dnia:-)

Rano deszcz a teraz słońce i 20*. Pewnie wezmę Danielka na przejażdżkę rowerową. Mąż pracuje do 20, jakoś musimy sobie zorganizować czas.

reklama
Hej!!

u mnie od rana ładnie i ciepło. Miałam dzisiaj trochę załatwień i strasznie się zmęczyłam chodzeniem. @ już do mnie powoli puka, dzisiaj spadła mi tempka, mam nadzieję, że lek szybko ją zahamuje.. byłam dzisiaj go odebrać w aptece, więc od dzisiaj zaczynam "przygodę w nieznane" :/

Lisica wykorzystaj dzień jeśli jest u Was ładnie, na pewno trochę się zrelaksujesz i odpoczniesz. Mam nadzieję, że u Ciebie w miarę.. :)

Do góry