reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Hej u nas tez ciepło,ale Aga chora i siedzimy w domu.
Pochwale sie,byłam na USG pierwszym i słyszałam serduszko i widziałam jak niunia fikołki robiła;-) Nózkami kopała;-) widok bezcenny. W poniedziałęk bede miałą foteczki.

Sle fluidki ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

reklama
Witajcie...

domka wspaniałe wieści.. ohh jakbym już chciała u siebie takiego maluszka zobaczyć fikającego hehhe:-D:-D
beata GRATULUJĘ !!!!!!!!! czyli mamy grudnióweczkę ;-)

Ja na styczeń się nie piszę także ja czekam jeszcze miesiąc:tak: noo chyba, że akurat los zdecyduje inaczej;-);-)
U nas słoneczko pięknie jest:tak::tak:

Domka gratulacje, widok na pewno był piękny.
Lisica ja też dziś zrobiłam krotką przejażdżkę rowerową, cieplutko było.

dziewczyny, weszlam dzis na wage i szok!61kg! Jeszcze 6kg:) musze nadmuchac moja pilke do gimnastyki.
Domka Malenstwo ma jeszcze pole do popisu z tymi fikolkami ;)
Adelo 2 miesiace szybko przeleca.
Dobranoc Dziewczyny :)

reklama
Dzień dobry

Widzę że, ja kończyłam dzień i zaczynam:-)

U nas na razie pochmurno, podobno dziś ma byc piękna pogoda, no nic zabieram się do sprzątania, miłego dnia.

Do góry