reklama

Starania od jesieni 2013

• Starter tematu Starter tematu kobietka22
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny przepraszam za to ze tak malo tu jestem bylam u ginekologa ostatnio powiedziala ze macica i jajniki w porzadku, mam przyjsc w polowie miedzy jedna a druga miesiaczka i sprawdzi jajeczkowanie. Maz ma zrobic badanie plemnikow i tu moje pytanie czy to sie jakos nazywa? Gamon ze mnie i zapomnialam sie spytac. Ehhg.... to czekanie az nam sie uda to jakas masakra

A ja mam wg terminu ostatniej miesiączki 12październik :-)

I stało się w żadne spodnie i spódnice się nie mieszcze:-)

Wysyłam pełno fluidków ~~~~~~~

Miłego weekendu życzę :-)

A my jednak się wybraliśmy w góry :) Coś tam słońce próbowało się przebić, ale słabo. Ale ogólnie od niepamiętnych czasów, czułam się dobrze i tak jak dla mnie ostatnimi czasy aż rzekłabym nienaturalnie. Końcem grudnia jak byliśmy, to była dla mnie porażka, okropne bóle i samopoczucie a teraz odetchnęłam. Dzisiaj mój hmy 2 dzień plamienia i na razie czuję się dobrze. A obiadek był u rodziców ;)

Adelo cieszę się że wyprawa doszła do skutku i była udana :)
Ja wróciłam z synkiem od szwagra, jego córka miała urodziny. Daniel poskakal trochę przy PS więc zmęczony zasnął dość szybko a ja miałam czas na domowe spa ;)

Dobrej nocy.

Witam w piękny słoneczny (u nas) dzień:-):-)
Adelo
a gdzie w górach byłaś? my w góry wybieramy się na majówkę:tak: na 10 dni nie mogę się doczekać:-):-)

Monarti brzuszek rośnie:tak:także czas na ciążowe spodnie;-) Łapię fluidki !!!!!!!!!!!!!

reklama
Hej dziewczyny,

dzisiaj jaka tu cisza i spokój... :) mój wybył na rower w góry 2h temu i jeszcze go nie ma. A ja siedzę sama w domu i szykuję obiad :/ Taka sytuacja. Normalnie nie wiem jak to zrobię, ale muszę kiedyś wsiąść na rower, bo też chcę trochę pojeździć już :( Może dopiero w maju coś spróbuję trochę. U nas się rozpogodziło, bo rano było pochmurno.

Kasiu Wczoraj akurat pojechaliśmy trochę dalej od naszego miasta i wychodziliśmy na Leskowiec w Andrychowie. Nigdy nie chciałabym mieszkać gdzie indziej - moje B-B jest cudowne ;) Z tego miasta akurat blisko mamy praktycznie wszędzie w góry, więc korzystamy ile się da :) W tym roku chcemy zaliczyć wszystkie większe szczyty Beskidów :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry