reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Ja mam ochotę wybrać się do Cieszyna, bardzo lubię to miasto. Jakieś 30 km od Cieszyna moja kuzynka ma domek w lesie, często tam spędzałyśmy wakacje. Ustroń, Czantoria... Ale się rozmarzyłam.

reklama
Znam te okolice Lisica :) w Cieszynie studiowałam, a w Ustroniu byliśmy ostatnio na Równicy. Natomiast ja mam rodzinę od strony taty w Jaśle niedaleko Ciebie :)

Cześć dziewczyny,

Dzisiaj od rana ładnie się zapowiada u nas pogoda. Mam dzisiaj znowu parę załatwień, już mi się nie chcę :/

Ada co tam u Ciebie?
Beatka jak się czujesz i samopoczucie z maleństwem?

Radosnego dnia!

hej,
Adelo humor zepsuty. Mialam bardzo trudna klientke. W dodatku wczoraj sie z Moim wkurzylismy bo wszyscy pytaja sie o nasz slub.

Tak to jest z klientami, raz lepiej raz gorzej... Ostatnio masz dużo przykrych sytuacji. Mam nadzieję, że jakoś sobie z nimi radzisz. A co do ślubu - powiedziałabym: nie ich interes ;) Jak będzie, to się dowiedzą w swoim czasie, ale niektórzy są nietaktowni niestety

Lisica ja tez obrastam tłuszczem, przerwałam teraz moje cwiczonka aż nie dostane @ i zacznę znowu cwiczenia. Góry sa piękne uwielbiam, za czasów szkolnych, dużo chodziliśmy po górach, ja mieszkam między Bielskiem a Oświęcimiem, więc w góry blisko.

reklama
Do góry