reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania od jesieni 2013

Też się witam i życzę miłego dnia :)

u nas póki co trochę pochmurno, a mieliśmy się wybrać z mężem w góry :/

reklama
No hej laski , miłego dnia wpadłam życzyć;)
Zajrzałam do listy , zrobiłam Fumę na liście gończej czyli na czerwono bo dziś termin ma @ , lubię zaznaczać na czerwono bo mam wtedy nadzieję ,że się udało kolejnej staraczce ;)

Bellaa- Ty masz termin w urodziny mojej kuzynki ;)

Jest Olushia zaraz po Fumie , ale chyba dawno jej nie było co ?

Kobietka no właśnie, co do terminu następnej @ to jest tak. Ovufriend wyznaczył mi termin na 16 kwietnia, bo wyszło, że teraz miałam cykl 27 dniowy, co by się zgadzało, z tym co miałam przed wcześniejszą ciążą, na przemian 30 i 27 dni. Tak naprawdę nie wiem kiedy dostane albo 16 albo 19 kwietnia.
Adelo u nas tez miało byc pięknie, jest bardzo zimno i brak słońca.
Lisica ja dzis zupka pomidorowa z makaronem, właśnie piekę pałeczki z kurczaka w piekarniku, dodałam tez tam warzywa na patelnię, do tego ziemniaczki i surówka.

Bella pycha ;) ja zrobiłam barszcz czerwony i polędwica duszona z jarzynami, do tego ziemniaki. A na jutro marynuję szynkę, upiekę w piekarniku.
Brzuch mnie pobolewa jak na @. Teoretycznie powinnam dostać na dniach. Oby szybko przyszła.

Mnie też już brzuch pobolewa a piersi bolą tak, że przeszkadzają mi w codziennym funkcjonowaniu :-( @ przyjdzie prawdopodobnie w przyszłym tygodniu ale kiedy, to tylko ona wie :-) w środę wybieram się do ginekologa bo martwią mnie moje cykle. strasznie mi się wydłużyły. może wyłudzę skierowanie na hormony i porozmawiam o naszych staraniach. to dopiero pół roku ale chciałabym, żeby ktoś mnie uspokoił, że wszystko jest ok ;-)

Witajcie
u nas dzisiaj też szaro buro... i zimno:-( niestety...

Ja we wtorek mam gina, zobaczymy co powie. Z córką zaszłam w ciążę po 8 miesiacach starań, w 1 cyklu na clo:tak: obawiam się powtórki ..

ale co ma być to będzie:tak::tak:

Już niedługo majówka hurraaaaa;-);-)

Ostatnia edycja:
KasiaJ w takim razie trzymam kciuki za wizytę.
Lisica szyneczka to dopiero pycha.
Kajuta a może bolą cię piersi nie na @

reklama
Bellaa- może cykle wróciły na stare tory ,ale pamiętaj ,że ovufriend to tylko program liczy automatycznie ,a cykle cyklom nie równe no to czekamy na ten 16 lub 19 ;)

No co do bólu piersi ja też się tym nie nakręcałam bo mnie bolały przed @ i w poprzedniej ciąży też, teraz również tylko ,że od samej owulacji czyli tydzień wcześniej zaczęły , myślałam nawet ,że może cykl mi się skróci bo przecież nie było jeszcze zagnieżdżenia tylko boboseksy dopiero ,a jednak coś moje dydki czuły zmiany i bolały mnie do 11tc raz mocniej , raz mniej , czasem ból przechodził i wracał.

W każdym razie trzymam za Was kciuki i ślę fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry