reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Czesc Kochane !

Wiem ze bywam tu od swieta le jestem taka nie ogarnieta caly czas :(. Nie umie sie wdrazyc od nowa w aktywnosc na forum :(:( ! Nawet jeszcze nie zajrzalam do listopadowek :O:O:O:O !!!

Samopoczucie sie pogarsza :( dzisiaj niezle mdlosci i sama nie wiem czy jestem glodna i z glodu mnie mdli czy na rzyganko :O chyba schudlam nawet :( bleee.... ale niech tylko fasolka rosnie a ja jakos przezyje ;)

Zaraz Was podczytam, bo zawsze jak najpierw podczytywalam to juz nie zdarzylam odpisac :( wiec dzis inna opcja przyjeta ;D !

Serdecznie Was pozdrawiam i kibicuje :):):) Wirusiki sle ******************************************************************************** :*

Ada - ja użyłam wody z sodką i super poszło , octu nie próbowałam , ale jak myję dużą ilość np szkła to do wody do płukania dolewam i się tak nie pieni ta woda przy płukaniu;)

nadzieja - fajnie Cię widzieć ;)

najadłam się spaghetti , już mnie bebechy bolą ;/ wiedziałam ,że tak będzie...

Dołączam do śpiących... Na szczęście na krześle. Idę po drugą kawę. Twarz i szyja mnie piecze i swędzi przez tę maść od dermatologa, szału dostanę :sad: i zapomniałam o porannych tabletkach :-/ świetnie...

Dzień dobry laseczki ;)
Właśnie zajadam płatki z mlekiem i ruszam w miasto po śniadanku , idę zerknąć na listę naszą .

Wysłałam pw do dziewczyn z listy gończej w sprawie aktualizacji ,a teraz uciekam , miłego dnia wszystkim życzę ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny,

Mona piękne te zdjęcia :)
Nadzieja zaglądaj do nas ;)

Lisica dziękuję, jakby to rzec, od 2 dni są momenty, że mam ochotę porzucać garnkami, powalić w ścianę i już łapię się, że momentami wybucham na męża bez powodu :/ ale daję radę. Potem znowu mi się nic nie chce, huśtawki nastroju. Temperatura wzrosła mi zaraz po pierwszych tabletkach i zatrzymała się praktycznie na jednym poziomie więc nie spodziewam się owulacji w tym cyklu jak i może w ogóle. Jeszcze trochę plamie i mogę plamić w różnych momentach cyklu, bo to też ponoć normalne z tymi tabsami.

Na enpr zaczęłam nowy cykl w końcu, bo stwierdziłam, że mimo iż plamiłam, to ta rzekoma @ przyszła w czasie (14 dni fazy lutealnej) kiedy miałam dopiero zacząć brać pierwszą tabletkę, więc traktuje to jako"@". A na OVU nie zaznaczyłam, bo tam musiałabym zaznaczyć przynajmniej lekkie krwawienie, którego nie miałam na początku a w ogóle jeszcze mi wyskoczył komunikat, że stracę wykres z braku dostatecznej ilość zapisanych temperatur w tym cyklu, więc już go tak zostawiłam jak jest. No i tak tu mam inaczej ii tu, ale zobaczymy czy temperatura kiedyś się zmieni w tym cyklu i nastąpi jakiś spadek...

A i morfologia wyszła mi lepsza, ale jeszcze brakuje trochę do dolnej normy.

Ostatnia edycja:
Do góry