dziewuszki ja tak na moment wpadłam w przerwie między pakowaniem (bo niby już skoczyłam ale zawsze coś się przypomina) a sprzątaniem , opróżnianiem lodówki itp . Ja się z wami na parę dni żegnam, jutro po 5 wyjeżdżamy o cały dzień będzie w rozjazdach, potem już będę pichcić placki to samo w poniedziałek i wtorek więc może w święta znajdę chwilę żeby zaglądnąć. A więc wesołych i spokojnych świąt moje panie , trzymajcie się, odpoczywajcie, jedzcie grzybki kapustę bo za rok będziemy może karmić
jeszcze . Zmykam sprzątać dalej Buziaki
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej , jakie ożywienie na wątku :-)
Ianka - nie mamy kupionej wycieczki , bałam się kupować wcześniej ze względu na małą , że mogłaby zachorować itp , dobrze że Tobie lepiej , ja też chcę !
Wesołych Świąt i przyjemnego lotu życzę 
Gabryska - Wesołych Świąt , zdrówka i II kresek na teście
Aniołek - ano mam 65 , w tyłku niestety , mam 166 więc tak średnio , a Tobie przypominam że masz ponad połowę ciąży za sobą
Vinga - super brzuszek
Kurczak - wracaj do nas
Wasila - ale dupek !, to chyba złośliwie , powinien wypłacić chociaż za te 10 miesięcy. Gratki dla Kornelki
Tesiak -Tobie też życzę Wesołych i zdrowych Świąt , napisz coś więcej co u Ciebie .
Ianka - nie mamy kupionej wycieczki , bałam się kupować wcześniej ze względu na małą , że mogłaby zachorować itp , dobrze że Tobie lepiej , ja też chcę !
Gabryska - Wesołych Świąt , zdrówka i II kresek na teście
Aniołek - ano mam 65 , w tyłku niestety , mam 166 więc tak średnio , a Tobie przypominam że masz ponad połowę ciąży za sobą
Vinga - super brzuszek
Kurczak - wracaj do nas
Wasila - ale dupek !, to chyba złośliwie , powinien wypłacić chociaż za te 10 miesięcy. Gratki dla Kornelki
Tesiak -Tobie też życzę Wesołych i zdrowych Świąt , napisz coś więcej co u Ciebie .
Vegas
Mama Martynki i Zosi :)
WASILA super, że zostaniesz ciocią:-) U mnie mój brat ma trójeczkę dzieciaków a od męża siostra jedna ma jedno dziecko, brat jedno i druga jego siostra drugie w drodze, więc ciocią jestem już któryś raz i wszystko przede mną bo mąż ma liczne rodzeństwo
IANKA zdrowych i radosnych Kochana, trzymajcie się cieplutko:*

IANKA zdrowych i radosnych Kochana, trzymajcie się cieplutko:*
AniolekBB
Fanka BB :)
Ianka i Tesiak - Zdrowych i spokojnych Świąt Wam życze i do zobaczenia po świętach...
Wasila - no to super, że siostra w ciąży
będziecie miały dzieciaczki z jednego roku 
Samosia - faktycznie roczek na forum przeleciał
Jest nas może nie za wiele, ale najwytrwalsze i najbardziej zżyte dziewczyny zostały
Też Was kocham
i przeżywam z Wami każde wzloty i upadki
Amelia - no to ja jestem 2 cm wyższa... ja póki co kilogramami się nie przejmuje... będe się martwić po porodzie jak wrócić do figury sprzed ciaży.
U nas wczoraj porządki pełną parą, a miałam się tak nie forsować, najgorszy jest ból korzonków.... normalnie nie idzie nic robić... ale jakoś daliśmy rade, A wrócił z pracy to jeszcze mi okna przetarł.
Czas tak szybko leci, że az trudno uwierzyć, że jeszcze 2 dni i wigilia, Święta przelecą potem Styczeń, luty, marzec i witaj maluszku
To dopiero będzie rewolucja
Dopijam kawke i biore się za śniadanko, a potem jakieś zakupy pewnie, miłej niedzieli.
P.S Vegas - Twój katar chyba przyszedł do mnie, na razie jest słaby ale tak mnie kręci w nosie, że coś czuje, że to złego początki....
Wasila - no to super, że siostra w ciąży
Samosia - faktycznie roczek na forum przeleciał
Amelia - no to ja jestem 2 cm wyższa... ja póki co kilogramami się nie przejmuje... będe się martwić po porodzie jak wrócić do figury sprzed ciaży.
U nas wczoraj porządki pełną parą, a miałam się tak nie forsować, najgorszy jest ból korzonków.... normalnie nie idzie nic robić... ale jakoś daliśmy rade, A wrócił z pracy to jeszcze mi okna przetarł.
Czas tak szybko leci, że az trudno uwierzyć, że jeszcze 2 dni i wigilia, Święta przelecą potem Styczeń, luty, marzec i witaj maluszku
Dopijam kawke i biore się za śniadanko, a potem jakieś zakupy pewnie, miłej niedzieli.
P.S Vegas - Twój katar chyba przyszedł do mnie, na razie jest słaby ale tak mnie kręci w nosie, że coś czuje, że to złego początki....
Ostatnia edycja:
Dziewczynki dla Was wszystkich ...bez wyjątku
Zapach świerku w nosie gila,
Jeszcze tylko mała chwila.
I wnet cała familiada,
Życzeń stosy sobie składa.
Potem uczta na całego,
Każdy znajdzie coś dobrego.
A to barszczyk, a to rybka,
Troszkę szynki, troszkę grzybka.
Brzuszki pełne od pyszności,
Więc na twarzach uśmiech gości.
I tak czas szybciutko leci,
Że wnet pierwsza gwiazdka świeci.
Więc przy takiej sposobności,
Życzę zdrowia i radości,
I spełnienia wszystkich marzeń !!!
A w Sylwestra dużo wrażeń.
Z całego serduszka ... wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia !!!
Zapach świerku w nosie gila,
Jeszcze tylko mała chwila.
I wnet cała familiada,
Życzeń stosy sobie składa.
Potem uczta na całego,
Każdy znajdzie coś dobrego.
A to barszczyk, a to rybka,
Troszkę szynki, troszkę grzybka.
Brzuszki pełne od pyszności,
Więc na twarzach uśmiech gości.
I tak czas szybciutko leci,
Że wnet pierwsza gwiazdka świeci.
Więc przy takiej sposobności,
Życzę zdrowia i radości,
I spełnienia wszystkich marzeń !!!
A w Sylwestra dużo wrażeń.
Z całego serduszka ... wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia !!!
vinga89
mamusia syneczków
Dziewczynki również Wam życzę wesołych Świąt, a w tym nowym roku duuużo radości i zdrowia, pozytywnych testów dla wciąż starających się :*, dla ciężarnych bezproblemowej ciąży i szybkiego bezbolesnego porodu, pociechy z dzidziusiów, przespanych nocy i spełnienia w macieżyństwie
i wszystkiego co tylko sobie pragniecie. I żebyśmy w przysze święta w tym samym gronie (+dzieciaczki) składały sobie życzenia ;* wszystkiego naj naj naj dziołchy, kocham was :*****
a tak w ogóle to przyznać się, co robicie w sylwestra???
a tak w ogóle to przyznać się, co robicie w sylwestra???

Vinga My ( jeśli moje samopoczucie pozwoli ) mamy zarezerwowany domek w Zakopanym...ale co z tego wyjdzie ... chyba nikt nie wie !!!
Ale mam powera.........szok...........nadrabiam ostatnie trzy dni.........ciekawe jak długo będę mieć tak dobre samopoczucie ?
Ale mam powera.........szok...........nadrabiam ostatnie trzy dni.........ciekawe jak długo będę mieć tak dobre samopoczucie ?
vinga89
mamusia syneczków
a ja miałam trochę ogarnąć na przyjazd chłopaków, ale mały tak mi ucisnął żołądek, że zwróciłam całe śniadanie... ostatnio dość często tak się zdarza... teraz taka wypompowana jestem, ze sie położyłam
my w domu we trójkę sylwka spędzimy
my w domu we trójkę sylwka spędzimy
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.