• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nela znowu zachorowala tydzień temu, maly w środę mial kaszelek ale lekarka nic niepokojącego nie widziala. w czwartek dostal kataru, w piątek znowu u lekarki i dalej mówiła że jrst ok. a dzis po poludniu zaczal tak kaszlec jakby mial pluca wypluc no i ma zapalenie oskrzeli. lezymy na malutkiej sali z innym chlopcem i jego mama, a on przed chwila znowu wymiotowal- oby Tomek nie zaczął rzygac. a my mamy karimaty i spimy na podlodze :/ a ja mam karmic na krzesle bez oparc na ręce. masakra jakas

CARLA jejciu, wracajcie szybko do domku, a Tomeczek do zdrówka:* Biedactwo..
ANIOŁEK kurcze, oby Ci się nie rozkręciła choroba. Zdrówka:*

My jeszcze nawet nie myśleliśmy o Sylwestrze:-p Ale w domu spędzimy, pytanie tylko z kim;-) To do uzgodnienia;-)

Carla - no to świetnie Ci się święta zapowiadają... dużo zdrówka dla Was....

Vegas - póki co katar w miare mnie oszczędza... tylko od czasu do czasu sięgam po chusteczkę.

A my zaliczyliśmy spowiedź i zakupy, jutro pieke ciasto i po południu jade do mamy pomagać w kuchni, co do sylwestra to albo w domu albo w domu u znajomych :)

Miłego wieczorku.

Dziękuję Wam... ja w nosie mam święta, i tak chciałam wigilię spędzić w domu z mężem i dziećmi. jestem załamana tym pobytem w szpitalu, boję żeby niczego innego nie zalapal.

Carla - jeju biedny Tomeczek , mam nadzieje że szybko wyzdrowieje , trzymaj się kochana :*

Vinga - sylwestrowych planów brak, zresztą odkąd jest mała to jakoś nie rusza mnie sylwester , zawsze wyjeżdżaliśmy ze znajomymi no a teraz siedzimy w domu .

Cały dzień rzygam , nie mam mocy .

dzięki dziewczyny, niestety zostajemy w szpitalu co najmniej jeszcze 5 dni bo Tomek dostaje antybiotyk dozylnie, a tak małego dziecka boją się wypuścić do domu. na szczęście zaraz przenosimy się do izolatki, ciekawe czy jest tam łóżko. spalam dzis 5 h w sumie bo wspollokatorka chrapie jak chłop. chociaz jak za izolatke się placi to lozko powinno być.
Tomek dziś już lepiej, żywy bardzo i tfu tfu grzeczny jak nie wiem :)
Amelia współczuję samopoczucia
Wasila ale lipa z tą premia!! czegoś takiego nie cierpię! widzisz, masz kare za zajście w ciążę :/
Aniołek Ty usiądź spokojnie i nie szalej, możesz się dobrze czuć ale z Twoją szyjką nie ma żartów.

zaczelam się zastanawiać czy nie wypisać Neli z przedszkola... z jednej strony choroby i boje sie o małego, a z drugiej dziwne zeby czterolatka siedziala w domu...

Vinga wow Ty już na finiszu, a brzuchol super :) ja się cieszę że już mogę normalnie oddychać itp :)
Vegas a Martynka chodzi do przedszkola? w sumie jak urodzisz to będzie starsza niż moja Nela teraz, tak myślę czy ogarnę w razie czego dwójkę w domu.

Ostatnia edycja:
Carla-jak dobrze przeczytać,że Tomuś się ożywił troszkę!
Amelia-biedna jesteś..Mi się dziś niedobrze zrobiło jak zjadłam łososia i trzymało mnie ledwo pół godziny jak sobie pomyslę ,że Ty tak masz cały czas to naprawdę podziwiam ,że masz siły na forum pisać !
Dziewczyny chciałam Wam życzyć spokojnych,rodzinnych Świąt oraz dużo zdrowia i uśmiechu na codzień .
Buziaki

reklama
Hej laski!

Carla - jejku 3mam kciuki za Tomusia, żeby zwalczył to choróbsko, mam nadzieję że szybko wyzdrowieje bidulek !!!

Chciałam Wam życzyć radosnych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnym gronie, niech to będzie dla Was magiczny czas ;) No i wszystkiego co tylko najlepsze na Nowy Rok :) Odpoczywajcie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry