Fuma_Foch
Fanka BB :)
Carla, no tak Święta wielkanocne będą ale mało wolnego z nich jest. Ja patrzyłam pod kątem laby
Wiem ,że mam cykl bezowulacyjny bo tez czuję kiedy ją mniej więcej mam.No i mierzę też temperaturę, po niej tez widać.
A to co biorę to podobnież ma wyregulować pracę tarczycy, gdzieś czytałam ,że to jakby taka proteza,co zastępuję naturalne działanie.
Wiem ,że mam cykl bezowulacyjny bo tez czuję kiedy ją mniej więcej mam.No i mierzę też temperaturę, po niej tez widać.
A to co biorę to podobnież ma wyregulować pracę tarczycy, gdzieś czytałam ,że to jakby taka proteza,co zastępuję naturalne działanie.
Ostatnia edycja:
takie duże dziecko) no i żę posiedział w sobotę to w niedziele jojczał że nie wyspany brzuch go boli i w ogóle szczególe użalał się nad sobą , wrrr jak ja tego nie lubię, odkąd jestem matką nauczyłam się nie narzekać, bo dziecko nie rozumie że mamusia czy tatuś chcą sobie film włączyć wieczorem więc ma spać, to ono jest najważniejsze a my mamy się podporządkować nie odwrotnie, i to my kobiety musimy myśleć o wszystkim, w co ubrać kiedy i jaką kaszkę podać, a spacer to teraz , potem, no jest takim samym rodzicem ja ja , trochę by sam mógł zdecydować, nie mówiąc już żeby poczytał coś o rozszerzaniu diety niuniu,