reklama

Starania od wiosny/lata 2013 :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kochane..łoo matko! nie nadążam z czytaniem..mój mąż sie mnie pyta co z taka miną skupioną siedze przed laptopem :-D
ja tez jak najbardziej jestem za listą,bedzie zdecydowanie łatwiej ogarnąć nasz wątek:)
to ja zacznę:)
Imię : Zosia
Miasto: Szczecin
Starania: myslę,że jak dobrze pojdzie to od czerwca/lipca

Carla-noo to trzymamy kciuki:) obyś mogła nam niedługo przekazac dobre wieści :)
Muffi- przykro mi bardzo ze u męża kłopoty z praca:( mam nadzieje,ze szybko sie wszystko ułoży! a co do dentysty to nikt nie jest gorszym cykorem ode mnie w tej kwestii,słowo daję.Najlepiej bedzie jak sie umowisz na najblizszy wolny termin i bedziesz miala z glowy..ja tak chcialam zrobic ale moja dentystka akurat miala urlop i musialam czekac 2 tygodnie i zylam jakbym czkala na skazanie :D
milej niedzieli wszystkim!:)

reklama
Dziewczyny chyba mężami zajęte że takie tu pustki dzisiaj ;) Nela dziś miała zabawę z kolegą a później z koleżanką, więc mam nadzieję że zaraz idziemy się kąpać i my bedziemy mogli odpocząć... Koleżanka z córką u nas były, ona zaraz rodzić będzie- ale jej zazdroszczę tego brzucha...

Samosia mój też ostatnio ciagle pyta co ja tak piszę, że mam coś do ukrycia czy coś :)

To na priv Diablica mamy wysyłać dane do listy czy tu pisać??

Witam - A my byliśmy jeszcze dzisiaj na chwile u moich rodziców a potem u brata, i wczoraj jak Maja była bardzo marudna bo ząbki jej idą tak dzisiaj nie to dziecko.... smieszek taki że szok... wybawiłam, wynosiłam, wyściskałam:) normalnie cudowna jest:).... i pomyśleć że za niedługo i ja będe tulić swojego bobaska - mówię za niedługo bo sama Bratowa dzisiaj powiedziała, że czas tak zapie......a, że szok, jeszcze nie dawno z brzuchem chodziła a tu już majka a 6 dni pół roczku kończy - a ona za miesiąc wraca już do pracy....
Nam też tak czas przeleci... pamiętam jak w październiku zarejestrowałam się na tym forum i zaczynałam snuć play a tu już luty, jeszcze tylko miesiac i nadszedł czas i a mnie:)
A ja jeszcze dzisiaj muszę chlebuś upiec i jeszcze bogracz gotuje meżowi... takie ma zachcianki :D w ciaży jest czy co ??:-):-):-)
Miłego wieczorku:)

Aniołek oj żebyś wiedziała, po dzieciach najlepiej widać jak czas leci... Jak patrzę na zdjęcia Neli jak była mała to nie pamiętam już tego, teraz taka srala-mądrala z niej że szok :) Czas leci jak szalony, i dobrze, ja już chcę test robić i wiedziec czy się udało czy nie :)

hehe no a kiedy masz zamiar testować w ogóle?? pewnie z 10 dni odczekasz??..... kurcze... coś czuje po kościach, że sie Wam udało :-):-)

no wiesz.... może maż ma racje... ja mam znajomych co w trakcie seksu On powiedział, że zrobił synka:).... i tak dzisiaj mają już ponad 3 letniego Brzdąca w domu:)

Carla zyczę wyraźnyxh dwóch kreseczek!!! i tez czuje, ze niedlugo będziesz nam obwiesczac na forum, że już jestes w dwupaku. ja na razie czekam an powrot okresu i plodnosci., dopiero bede mogła zacząć działac;)

dziewczyny wysyłajcie do mnie na priva bedzie składniej nie bede potem szukała postów gdzie która dane napisała....ale ostrzegam bedzie mnie mniej wiec na liste troszke poczekacie....bo moje szczęśliwe wczorajsze życie legło dzis w gruzach i mój mąż jest w szpitalu....ogólnie straszna akcja i czekamy na badania....trzymajcie kciuki....a ja idę dalej wyć jak głupia

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry