Amelia że ja ćwicze? nie nie za leniwa jestem narazie
ale bardzo by mi się jakaś motywacja przydała he. Co do kamer raczej bym nie zamontowała a jeśli tak to poinformowałabym nianie o tym, bo nie o to chodzi żeby przyłapać na gorącym uczynku a o bezpieczeństwo dziecka, są kamery nianie nie kusi nic. ale pewnie bym nie montowała i tak
Tesiak co do fotelika większego, że zacytuję "Większość fotelików z przedziału wagowego 9-18 kg montuje się przodem do kierunku jazdy. Jednak producenci starają się mieć w swojej ofercie również foteliki 9-18 kg, w których dzieci wozi się tyłem. - Ten sposób przewożenia dzieci jest zdecydowanie bezpieczniejszy. Generuje to mniejsze obciążenia na głowę i szyję dziecka podczas zderzenia." z tym że jeśli dziecko już raz zostanie przewiezione przodem tak chyba już nie możliwe będzie odwrotnie. Tak że muszę się wgłębić w temat bo zmiana fotelika niebawem nastąpi.
Góry uwielbiam ale niestety nie miałam okazji ani na nartach ani na snowboardzie jeździć, nigdy mojemu się nei chciało
ale przyjdzie dzień!
Kazimiera walentynki hmmm raczej nie obchodzę ale zobaczę jak co to tylko jakaś kolacyjka, jak mnie najdzie
Carla rozumiem Twoje wachania, sama mam ochotę już się zacząć starać bo przyjdzie do czerwca, małej będzie już pełno wszędzie i już wtedy zwątpię .A teraz powstrzymuje mnie tylko to że chcę po wcześniejszej ciąży zregenerować organizm, cesarka niby nie zalecają szybko 2 ciąży, a ostatnio mam też trochę za wysokie ciśnienie
a kawusi nie umiem odpuścić. Ale sama pisałaś o siostrze jak fajnie ją mieć, więc działajcie, nie rozmyślaj nie zastanawiaj się. Córę już masz dużą więc poradzicie sobie na pewno.
AmeliaBB ty tu nie prowokuj i nie opowiadaj jak długo postałaś
żartuje, korzystaj korzystaj póki się da. Co do mieszkania z rodzicami, no niektórzy są zmuszeni , nie wszystkim jest łatwo znaleźć coś, sami się budujemy ale jak widzimy jak straszne są to pieniądze to czasem żałuję że nie wyremontowaliśmy góry u moich rodziców. Wiem najlepiej na swoim . Jak są tylko możliwości to tak, my na szczęście sobie radzimy finansowo, ale znam takich którzy ledwo wiążą koniec z końcem, i może i marzą o życiu osobnym ale to nie takie proste.
O to Ci chodzi że gdybyś w marcu zaszła w ciąże to dziecko będzie grudniowe i tym wyrządzisz krzywdę? Jak tak to tego się nie obawiaj, ja jestem z 28 grudnia
mama mówiła że w przedszkolu może było widać różnicę, ale szybko nadrobiłam, a potem już mi to nie przeszkadzało.
Tesiak co do fotelika większego, że zacytuję "Większość fotelików z przedziału wagowego 9-18 kg montuje się przodem do kierunku jazdy. Jednak producenci starają się mieć w swojej ofercie również foteliki 9-18 kg, w których dzieci wozi się tyłem. - Ten sposób przewożenia dzieci jest zdecydowanie bezpieczniejszy. Generuje to mniejsze obciążenia na głowę i szyję dziecka podczas zderzenia." z tym że jeśli dziecko już raz zostanie przewiezione przodem tak chyba już nie możliwe będzie odwrotnie. Tak że muszę się wgłębić w temat bo zmiana fotelika niebawem nastąpi.
Góry uwielbiam ale niestety nie miałam okazji ani na nartach ani na snowboardzie jeździć, nigdy mojemu się nei chciało
ale przyjdzie dzień!Kazimiera walentynki hmmm raczej nie obchodzę ale zobaczę jak co to tylko jakaś kolacyjka, jak mnie najdzie
Carla rozumiem Twoje wachania, sama mam ochotę już się zacząć starać bo przyjdzie do czerwca, małej będzie już pełno wszędzie i już wtedy zwątpię .A teraz powstrzymuje mnie tylko to że chcę po wcześniejszej ciąży zregenerować organizm, cesarka niby nie zalecają szybko 2 ciąży, a ostatnio mam też trochę za wysokie ciśnienie
AmeliaBB ty tu nie prowokuj i nie opowiadaj jak długo postałaś
O to Ci chodzi że gdybyś w marcu zaszła w ciąże to dziecko będzie grudniowe i tym wyrządzisz krzywdę? Jak tak to tego się nie obawiaj, ja jestem z 28 grudnia

, powiadomie ich po fakcie:-). Myślę że każda babcia czy dziadek powinni się cieszyć z pierwszego wnuka jak i kolejnego.