reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Cześć kochane moje:) ależ się za Wami stesknilam:)
Majdaczek, jussastar dzięki za wywołanie:)
Jestem i żyje:p u nas malowania ciąg dalszy,... Ehhh... Miał być malowany tylko pokój a wyszlo więcej jak zwykle:p
Widzę, ze w czasie mojej nieobecności nikt nie zaciazyl...ehhh szkoda...ale mam nadzieje, ze to lada chwila się zmieni i zaczną pojawiać się dwie piękne kreseczki:) ja póki co czekam na @... Mam nadzieje, ze się nie pojawi.... Miłego dnia laseczki;))) :*** trzymaj kciuki za testujace;)))

reklama
Dziewczyny ja tylko na chwilke, odezwe sie jak bede mogla bo teraz ma tescia w szpitalu i latamy z Moim jak rakiety.

Trzymam kciuki za testujace.

ASIA -gratuluje wizyty.

Pa, zmykam.

Majdaczku, w pierwszej ciąży zrobiłam test parę dni wcześniej i wyszły || piękne grube krechy. Wydaje mi się, że Asia testowala ok 5 dni wczesniej, jeśli źle napisałam, to popraw mnie, więc myślałam że jak zatestuje wcześniej to może i u mnie wyjdzie jeśli się udalo, ale lipton. @ brak na dzień wczorajszy, || kresek tez brak, a zamiast tego jest mokro z bialym/mlecznym śluzem.

Dominika to może jeszcze u Ciebie nic straconego. Czytałam trochę i było dużo takich przypadków, że testy dopiero wychodziły pozytywne nawet ponad tydzień po spodziewanej @. Nie chcę Cię nakręcać. Tylko zastanawia mnie ten śluz.

reklama
Majdaczku, mogę Ci powiedzieć jak było u mnie w ciąży z Olusiem.
Na piersiach miałam siatkę grubych fioletowych żył w dodatku były bardzo wrazliwe,okuczaly jajniki i ciagnelo podbrzusze,wrażliwość na zapachy a po 6tyg. Mdlosci i byłam senna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry