reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Jussastar a moze idz jeszcze raz do gina na monitoring zeby zobaczyc czy pecherzyk pękł bo tak to nie bedziesz miala pewnosci ze owu byla. Albo jak podejrzewasz ze owu byla w niedzielę to 7-8 dni po zrob sobie progesteron. Trzymam kciuki.

reklama
Witam Wszystkie Panie.

Jusastar, u mnie na razie cisza, wczoraj zrobiłam test i był negatywny. Poczekam, jak @ nie przyjdzie to w weekend zrobię test.Nie wiem jak dla Was dziewczynki, ale dla mnie 1-3dni spóźnienia @ nic nie oznacza, czasami tak się dzieje.Mysle, że do mnie zawita @, gdyż ostatni raz przytulalismy się 20 czerwca, a od 8 dni jak maz sie usmiecha do mnie,to ja ledwie na oczy patrze i zaraz usypiam:| chyba ciśnienie jest niskie.

Witam:)

U mnie pogoda taka sobie, jakoś nie może zrobić się to lato.

Dominika to trzymam kciuki, żeby albo nie przylazła i pojawiły się 2 kreseczki, albo jak już ma przyjść, to niech już przyjdzie, żebyś mogła spokojnie zacząć nowy cykl.

butterfly gdzie się podziewasz?

Pomimo, że to środa, to życzę miłego dnia :-D

Kasia niestety to nie bezsennosc ale mialam ochote zostac w lozku :)

Jussastar Hmm u mnie nic sie nie dzieje wiec kolejna @ teoretycznie powinna byc kolo 30 ( pod warunkiem ze to co teraz bylo to byla @ )

Witam Was :)
Aschlee, Dominika trzymam nadal za Was kciuki !
Asia gratuluję serduszka! (dla mnie taka wizyta serduszkowa jest cudem i wierzę że jak ona jest ok to już tak zostanie !)
Jussastar Ty lada dzień testujesz :) Zyczę 2 krech :)
Lisica za Ciebie też trzymam kciuki oby wszystko się unormowało!
troszkę mnie nie było bo pojechaliśmy do moich rodziców i weekend się przedłużył :)
Mała już wyzdrowiała i poszła do żłobka więc czas się wziąć do pracy... Na szczęście u niej obeszło się bez antybiotyku - wystarczyły inhalacje. Na wizycie kontrolnej nagle pani dr stwierdziła że już wyszła z zapalenia oskrzeli... (dziwne bo na 1 wizycie mówiła o zapaleniu kratani...)
Ale ważne że już jest zdrowa :)
Za to ja dostałam zapalenia ucha i właśnie kończę antybiotyk. teraz trochę obawiam się co ze staraniami skoro brałam w tym cyklu antybiotyk... Ale czytałam coś tam na necie i raczej piszą że przed owu nie ma toz naczenia bo ewentualnie może po prostu się nie zagnieździć jakby coś było nie tak... no zobaczymy...

Ostatnia edycja:
martaha Ja też na początku tego cyklu brałam antybiotyk na gardło, co prawda tylko przez 3 dni. Też wtedy obszukałam internet i tak jak Ty doczytałam, że jak przed owu to nie powinno mieć to wpływu. Nawet na trafiłam na taki wątek, że dziewczyna wypowiadała się, że ona i jej kuzynka zaszły w ciążę dopiero po antybiotyku. Nie wiem ile w tym prawdy, ale miejmy nadzieję, że tak jest :)
Fajnie, że Twoja córeczka już wyzdrowiała. A na kiedy masz termin spodziewanej @?

majdaczek ja dziś biorę ostatnią tabletkę. Termin mam na 25 lipiec. A owu myślę że za około tydzień więc już powoli stajemy w bloki startowe ;) i zobaczymy - ja nic nie mierzę i nie badam więc trudno powiedzieć kiedy dokładnie. Idę na żywioł jak zawsze... z zajściem nigdy nie miałam problemu więc na razie zdaję się na los.

Majdaczek Co prawda pytanie nie było do mnie ale pozwól że odpowiem bo w ostatnim cyklu ja też zatestowałam i wdziałam cień cienia i to było 4 dni przed @, a później o czasie przylazła - ja osobiście nie polecam :) Ale faktycznie u
Asi sie potwierdziło :)
Aaaa zapomniała się pochwalić, że moja Emi ma założone kolczyki. Ciągle marudziła że chce tak jak ja i inne dziewczynki w otoczeniu więc w końcu się zgodziłam. Nawet nie myślałam że będzie aż taka dzielna. Odbyło się to niemal z uśmiechem na ustach. A ostrzegałam ją że to zaboli... Ale i tak chciała być śliczna ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
martaha właśnie też się nad tym zastanawiam. Też tak miałam w poprzednim cyklu, 4 dni przed @ zrobiłam test i wyszedł bladzioch, 2 dni przed była 1 krecha, a dzień po spodziewanej przylazła @. Teraz też mnie zaczyna korcić, ale chyba pozostawię testy do dnia spodziewanej @. Jeszcze mam dużo czasu, bo @ ma być dopiero 12.07.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry