reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Asch, czyli nie robiłaś bety?!? Kurde no, coś jest na rzeczy, oby w pozytywnym sensie!

Lisica, dzięki! Czyli jak jutro nie spadnie to może mi wyznaczy? :P
Kurde, lutka oby niczego nie wywołała tylko podtrzymała :):)

A u mnie możesz zmienić termin @ na 11.07, bardzo 'inteligentnie' brałam moje plamienie za początek cyklu, a tu się okazało, że to się wlicza w stary cykl, mało tego, może świadczyć o problemach z progesteronem, czyli kolejna oznaka, że coś u mnie może być nie w porządku w tej kwestii...

reklama
Grubson - wyznacza na podstawie temperatur, śluzu, testu owulacyjnego, lub badania szyjki macicy. Jeśli nie zaobserwował skoku temperatury to nie wyznaczył owu. Możesz to zrobić ręcznie chyba.
Ashlee -trzymam &&& za Ciebie!
Lisica - oby nie @ :)
A ja mam dziś ból jak na @, chociaż jeszcze tydzień. I tak się zastanawiam czy to może nie owulacja?:eek: Już sama nie wiem co o tym myśleć... W sobotę jeszcze był pęcherzyk ale już był bardzo duży.Mieliśmy działać w weekend. Więcej lekarz nie kazał mi na monitoring przychodzić, i powiedział, że teraz (nie)czekamy na @ :)

Jussastar na Ovufriend chyba nie można ręcznie wyznaczyć owulacji, na enpr tak :tak:
Jeśli to u ciebie owulacja to też dość późna. Trzymam kciuki żeby się ten cykl pięknie zakończył :)

No właśnie problem w tym, że nie wiem czy miałam owu, wręcz podejrzewam, że nie :P:P Zobaczymy jutro. Ale wiem jedno, ten cykl na pewno nie będzie owocny :P

Jussastar, a cholera wie.. Strasznie to wszystko u Ciebie pokićkane... Ale tak późno by ta owulacja była? Na wszelki wypadek nie wychodźcie z łóżka xD

reklama
Grubson- my po tym cyklu juz mamy dosc:p wczoraj jeszcze dzialalismy to moze wystarczy... od niedzieli test owulacyjny jest negatywny a dzis nie robilam bo sie skonczyly. Pozytywny byl od srody do soboty wlacznie wiec obstawialam ze.wlasnie w niedziele owu byla.

Gin powiedzial ze widocznie naleze do kobiet ktore owulacje maja po 20dc.

A ty jak dodasz jeszcze jedna temp bedziesz.miala zaznaczona owu:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry