Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam sie z rana
Lisica dzieki
Co do objawow i przeczuc o ciazy to ja nie mialam zadnych z wyjatkiem braku @ , przy ostatniej niestety straconej ciazy to czulam sie normalnie i dopiero tydzien po terminie @ zrobilam test i byl pozytywny.
Milego i slonecznego dnia zycze
Enidka jeżeli chodzi o objawy i przeczucie w moich ostatnich dwóch ciążach, to pamiętam, że strasznie bolały mnie piersi, były bardzo wrażliwe i nabrzmiałe. Polało mnie podbrzusze, tak jak na @ tylko jeszcze chyba mocniej. W późniejszym terminie doszły mdłości. A więcej już nie pamiętam.
Hej ja jade de pracy. Co do objawow fajnie by bylo juz je poczuc ale poki co czekam na testowanie do nastepnej srody jesli @ sie nie pojawi...
Troche sie zaczelam stresowac, bo baaaardzo mi zalezy na tym cyklu i staralismy sie bardzo usilnie w niedziele jade do mamy na wies i nie wiem jak to bedzie z tymi starankami....no i ten nowy projekt w pracy od wrzesnia. Jesli teraz bym byla w ciazy nie wezme udzialu, a jesli nie to musze... i 3 lata wiec troche gorzej sie bedzie wyplatac...
Hejka, ale u mnie lunal deszcz :O az siwo bylo, ja chce slonko !!!
Majdaczku dzieki
Jussastar trzymam &&&&& zeby sie udalo
Dominika moze jeszcze sie pojawia dwie II