reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Jusastar, termin mam na dzisiaj:P

Majdaczku,@ ani widu ani slychu, ale teoretycznie jeszcze jest czas, bo 1.07 jeszcze się nie skończył...:) U nas niby słońce świeci i jest duszno a zaraz deszcz pada.Czy którejś z Was, dokucza dziś ból glowy?

Oj dziewczynki, co za dzień, dawno nie wstawałam tak wczesnie - 6.50 :D Później praktyki, a teraz zdycham, nic bardziej nie męczy niż nuda :P

W ogóle nie wiecie na jakiej zasadzie Ovufriend określa owulację? Ja chyba nie miałam w tym miesiącu... :( Śluzu prawie nie było a i skok temperatury bidny :P Miałam zrobić ten progesteron w 2 fazie, ale jak nie miałam owulacji to nie mam po co robić...

A wiesiołek na mnie nie działa :P Niby trzeba odczekać jakiś czas, ale z tego co czytam - w rzeczywistości albo działa przy pierwszym cyklu, albo wcale :P

Kochana nie pytaj mnie bo nie wiem konkretnie co odpowiedziec...test wykonany wczesniej wyszedl negatywny a mialam tylko 3 dniowe plamienie.Moja lekarka na urlopie wiec wizyta dopiero za tydzien...bo gdzie indziej terminy albo kaza robic test za tydzien i wtedy przyjsc...

Grubson po trzecim skoku temperatury.
Dzwoniłam do lekarza, mam brać przez 10 dni luteinę 2x2 na wywołanie (lub nie :-p) @. Po @ pójdę do niego, niech mi reguluje cykl, a jak nie to znajdę innego specjalistę.

reklama
Aschlee czyli u Ciebie sytuacja niejasna :(
KasiaJ82, annam03 podajcie termin @ to zaktualizuję listę.

Czy jeszcze kogoś pominęłam? Jeśli tak to wybaczcie, napiszcie mi na priv najlepiej.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry