reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Nie wiem do końca jak było, może próbowali się dostać do domu ale nikt nie otwierał. Piorun walnął bardzo blisko jak wjeżdżałam do garażu a straż, policja i karetka przejeżdżały conajmniej 2h później. W sumie to ja sama nie przypuszczałam że coś takiego się mogło stać :(

Dobra dziewczyny, postanowione - jeśli jutro temp. nie spadnie drastycznie, to rano testuję. Mam stracha ogromnego :-D trzymać kciuki!

reklama
Lisica straszne.Ja tez boje sie burz...a u nas zapowiaja gwaltowne burze az do niedzieli...trzymam kciuki Kochana za test &&&&
Witam nowe staraczki super ze jest nas coraz wiecej :tak:

Dziewczyny, ale jaja...zalało mi osiedle! Sąsiedzi zapukali, żeby zabrać auro z garażu podziemnego. Mąż jest jeszcze w pracy, więc jak wróci musi zaparkować na sąsiednim osiedlu, bo dookoła bloków mamy jezioro :| Masakra! Jak ja jutro pojadę do pracy, to ja nie wiem! Autobusy na bank nie będą jeździć, a co najgorsze, nadal jest straszna ulewa!

Nic nie da, jak pójdę na kolejny przystanek :( Dziś po południu w ogóle autobusy nie jechały nawet w stronę mojego osiedla, a wtedy sytuacja była o wiele lepsza. Teraz jest wody prawie po kolana pod moim blokiem! Aż boję się pomyśleć, co będzie, jak będzie tak lało przez całą noc...

Lisica no to kciuki zacisniete ;)

Niemartwsie oj to nieciekawie :\ oby przestalo padac i zeby jutro bylo juz mniej wody , te anomalie sa okropne, albo upaly, albo ulewy ehhh :\

Butterfly, bardzo, bardzo serdecznie Ci gratuluje!! :):);*

U mnie remont, zrywalam tapety a maz panele ;D

Odpisala mi moja pani dr i koniecznie musze brac Duphaston, powinnam miec progesteron znacznie powyzej 20, a nie 13.. Przy takim niskim+ krotkiej fazie lutealnej w teorii sa szanse na zagniezdzenie, ale w praktyce prawie nie ma. Takze nic dziwnego, ze poronilam...
Smiesznie wyszlo, bo mam brac od 16 do 24 dc (jesli owu w 14) i w 25 dniu robic test, a 25 dc wypada 2 sierpnia, w moje urodziny;p To dopiero bylby prezent!! Pewnie nie bedzie, ale byloby smiesznie;P

Lisica, trzymam mocno!!!

reklama
hej

Ja odpoczywam po kilkudniowej wizycie koleżanki i właśnie nadrobiłam czytanie zaległych postów.
Butterfly, ja również dołączam z gratulacjami. To super wiadomość. Jakoś zawsze mi się wydaje, że każda dobra wiadomość na tym forum zwiększa szansę powodzenia pozostałych. :)

Ja na razie wciąż czekam, ale regularnie Was czytam i też mam nadzieję, że niedługo przystąpię do działania.

Pozdrawiam i dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry