Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lisica - to straszne! Człowiek nawet we własnym domu nie może być bezpieczny :/ Mam nadzieję, że mój blok ma jakieś zabezpieczenia :|
Patti, witaj Piszesz dpt, czyli miałaś transfer zarodka, dobrze rozumiem, że podchodzisz do in vitro? Nic się nie martw, słyszałam o przypadkach nocnych orgazmów i to wcale nie musi oznaczać, że się nie udało, wręcz przeciwnie! Co do skrzepu, to się nie orientuję, ale to też wcale nie musi oznaczać najgorszego. Trzymam kciuki, żeby się udało
Niemartwsie fakt, straszne. Na dodatek to samotna kobieta i sąsiedzi widzieli co się stało a po pomoc zadzwonili ze 2-3 godziny później. :-/ mam nadzieję że nic poważnego się nie stało.
Nie, żyje, zabrano ją do szpitala. Najprawdopodobniej dotknęła czegoś w tym samym momencie i to ją poraziło, ale to są póki co plotki, a wiesz ile w nich prawdy.
Patti i Sunajka witajcie dziewczyny Trzymam kciuki za Was &&&&& Lisica, masakra z tymi burzami... ja to panicznie się ich boję...jak widać nie bez powodu... A sąsiedzi... brak słów...;/