reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Co u was słychać? ja niestety dalej w pracy, ale to już końcówka :tak: U nas pada od rana, zimno się zrobiło i w ogóle pogoda straszna. Właśnie patrzyłam na pogodę i nad morzem jest tak pięknie i upalnie, a pewnie jak my będziemy mieli jechać to zrobi się brzydko :-(

reklama
Butterfly dziękuję Ci za przepis :* mam nadzieję, że mi wyjdzie :-)
Beata :*
trochę denerwuje mnie ten brak śluzu, od następnego cyklu zaczynam robić testy owulacyjne.
Lisica ja też przed @ jestem. Na razie jestem spokojna ;-) zjedz czekoladę, to pomaga :-)

Ale mi się chce spać!
Mam nadzieję, że się nie wkurzacie jak tak doskakuję do wątku:zawstydzona/y:

Ada a co mamy się wkurzać, forum jest dla wszystkich staraczek, więc doskakuj do nas kiedy tylko chcesz :tak:
Ja testy owulacyjne robiłam przez 2 cykle i stwierdziłam, że szkoda na to kasy. Co prawda nie mogę narzekać, bo dobrze wskazywały mi owulację, ale tak jak pisałam szkoda mi kasy.

No, jeszcze jakieś 10 min i po pracy, nareszcie :-)

Ostatnia edycja:
Majdaczek ja teraz nie potrafię określić kiedy owulacja jest. Mi ginekolog powiedział ostatnio, że prawdopodobnie będą przepisywane mi tabletki wywołujące owulację czy jakoś tak :-(

Dziewczyny nie wytrzymałam.... Zdj.586.jpg Nie wierzę w to co widzę...:szok:

Załączniki

• Zdj.586.jpg
    Zdj.586.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 84
Ada ja nadal jestem w szoku...podejrzewałam, że mogę być w ciąży...ale tak na dobrą sprawę, mogły to być moje urojenia... druga kreska jest naprawdę wyraźna, na zdjęciu tego nie widać, poza tym pojawiła się już po minucie... na betę pójdę w następnym tygodniu... zobaczę jak się sytuacja rozwinie... mam nadzieje, że @ już nie przyjdzie...

Czesc

BUTTERFLY -gratulacje.Moze nam tu zapoczatkujesz dobra passe.

Ja niestety dostalam w poniedzialek @.Nie dosyc,ze upal to jeszcze i to.
Nastepny termin to 04.08. I wtedy mam zamiar juz nie dostac malpicy.

reklama
Butterfly wiedziałam :) gratuluję!
Fuma przykro mi, jeszcze cię w te upały męczy... A jak bóle @-owe? Zelzaly trochę?
Ada oj czekolady nie mogę :-p ale gotuję właśnie sos kurkowy na jutrzejszy obiad i mi tak pięknie pachnie :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry