reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Dzien dobry ;)

Jesli chodzi o pieluchy to szczerze mowiac kompletnie nie pamietam jak to bylo :O, wiec czas na powtorke z rozrywki :P

Ja dzis w niezbyt dobrym nastroju, jakies nerwy mam od rana :( a dodatek myslalam ze owu juz byla a tu po dwoch dniach wzrostu tempki spadek wrrrr :(

Mam nadzieje ze u Was lepszy humor, jesli tak to poprosze o troche pozytywnych mysli ;)

Milego dnia !!!

reklama
Witam, dawno mnie nie było. Sporo "nowych twarzy" się pojawiło-witam serdecznie Drogie Panie:)
Majdaczku, byliśmy w Jastrzębiej Górze. Pewnie się już urlopujesz;)
My sobie ten cykl (2cykl) odpuscilismy, na urlopie nie bylo jak podziałac w sprawie powiększenia rodzinki:D w dodatku nie wiem nawet, który to dzień cyklu:D Zaczniemy zapewne działać po @, która ma nadejsc, coś na początku sierpnia. Gdyby sie udalo i rodzinka powiększyłaby się, to między dziećmi byłoby prawie 4 lata różnicy. Mój synuś, jest typowym synusiem mamusi, wszystko z mama;) :P podejrzewam, że mimo tłumaczenia i poświęcania mu duuzo czasu to i tak pewnie byłaby zazdrość.
Między mną, a moimi siostrami jest 17 i 19 lat różnicy, jestem najmlodsza:)

Dominka hej, wow rożnica niezła ;-) u nas podobna różnica by była.. moj ostatnio też robi się niesamowitą przylepą, dotychczas samodzielny nagle sparwdza mnie jak wyjdę do kuchni czy łazienki ..
beata słonko działa cuda ;-)

u nas ulewa i nici z moich planow, eh :/

Hejo ;-)
Nareszcie zrobiło się chłodno. Ja już w pracy, bo dziś musiałam się znów zabrać wcześniej.
Staranka w toku, ale cały czas dręczy mnie temat naszego gniazdka :-(

Witajcie kobietki :)

U mnie tez pogoda sie popsula :( buuu a ja tak lubie sloneczko :'(

Temp dzis znowu na poziomie sprzed wczoraj i przedwczoraj , juz nic nie kumam :\ ehh zobaczymy jak sytuacja bedzie sie rozwijac ;) moze jednak ta owu byla tego 18-go dnia ;)

Milego dnia !!!

U nas niestety też w górach padało ale w nocy,oby w dzień było ładnie.
Czekamy na słoneczko bo z.mała do Rabkolandu chcemy jechać :-)

Ja póki co czekam na 26 nie wiem czy kupie test czy poczekam do poniedziałku jakby nie było @.. Cerę mam idealna a nigdy tak nie mam przed.. chyba ze zmianą wody,klimatu...

Która testuje na dniach?

reklama
Kasiu chyba teraz Twoja kolej ;)

Aschlee to podeslij mi troche tego slonka :)

Ja mam kilka testow to zaczne je robic chyba od 9 dpo jesli ovufriend mi takowa owulacje wyznaczy :\ zobaczymy, bo podbrzusze pobolewa mnie juz od trzech dni

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry