reklama

Starania od wiosny/lata 2014

shawty nie ma co zazdrościć tylko brać się do roboty!!! :D

beata ja mam nieco inny pogląd na temat porodu, ale są tu przyszłe mamy i nie będę sie wywodzić także heheeh :P ale co nie mamy dać rady :P

kto wie, może spotkamy się wszystkie na tym samym wątku oczekującym :-D

reklama
to beatko zostałaś młodą mamą :) ale to fajne :) Teraz już masz dzieciaczki odchowane.
Doliores, póki co nie mam jak sie starać bo @ nadciągnęła i musze ją pogonić, dopiero wtedy będziemy sie starać. Inofolic w użyciu cały czas, temperatura mierzona, zakupiłam nawet coś takiego jak test Afrodyta, który na podstawie śliny stwierdza, czy mam dni płodne czy nie :) Będę sprawdzać w odpowiednim terminie :)

Shawty mloda to fakt, ale decyzja byla przemyslana :)
A zes sie uzbroila do walki po zeby :P kciuki zeby sie szybciutko udalo :)

Dobranoc laseczki :*

Ostatnia edycja:
hej
u nas dzień rozpoczął się "pracowicie" hahahahahahaha :D

shawty wow ale Ty obeznana jesteś! ja nawet o takich testach nie słyszałam :-) ja też jem folik od tygodnia ;-)
beata super, dzieciaki odchowane można znowu "zaszaleć z pieluchami" ;-)

Doliores, nie obeznana, tylko dziewczyny gdzieś na forum polecały ten test ;) i w sumie tak myślałam, że może to i lepsze od bawienia się w jakieś testy owulacyjne. Z całą pewnością i tak jak ten z Afrodyty wyjdzie mi pozytywnie to sprawdzę zwykłym do owulacji, żeby zweryfikować wyniki :)

Heheh :) ale Ci dobrze...:D u mnie z rana to jest pracowicie, ale w innym sensie :(

shawty jeszcze troszkę poczekaj ;-) uda się :-) przy dziecku to trzeba korzystać z chwili "spokoju i nieobecności" bo zaraz jest ciąg pytań " a co robisz tato mamusi?? " hahahahahahahaha

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry