Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hej :-) butterfly u mnie też piękna pogoda ale ma się to zmienić, tak zapowiadają , póki co wichura i słoneczko :-) shawty najwyżej wyjdziesz ukradkiem ;D beata wzajemnie :-) wypoczywaj ile się da;-) moniusia hej aschlee :-)
shawty no to kiepsko z kartą uuu....
my w domu, za chwile może spacer itp.
powiem, że zaczynam mieć stresa przed starankami, nasza decyzja była zupełnie nieoczekiwana, spontaniczna i szybka
Wiem i tez o tym mysle ale nie ma sie co martwic na zapas, bo nie wiadomo jak to dokladnie bedzie :-) owszem, zmienia sie, ale z cala pewnoscia warto :-) to Twoja pierwsza ciaza by byla?
shawty, jak wskazuje suwaczek nie ;-)
mam w domu 3latka i od jakiegoś czasu ustabilizowane wszystko ( w ziązku z nim ) także wszelki spokój znowu zostałby zburzony, dlatego tyle kontrowersji u nas z tym hehe ;-) co do Pierwszego, to nie miałam takich przemyślen ;-)