reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Pożalić się wpadłam. Zaliczyłam dziś swojego gina i potwierdził to co szpitalny gin znalazł. Mam na prawym jajniku wielgachną cystę czekoladową. No ok, nie wielgachną ale jest tam. Markery nowotworowe nic nie pokazały więc to po prostu cystucha cholerna. A że gin stwierdził że brzydka jest to ciąć chce. Najgorsze jest to że u mnie nie da sie laparoskopowo tego wyciąć tylko trzeba rozpruwać cały brzuch. Więc dostaliśmy z małżonem 3 miesiące na wyprodukowanie dzidziucha i podczas cc mi to wytną, a jeśli nie to będzie ciął pod koniec października i wtedy więcej dzieci już nie będzie bo brzuch za bardzo pocięty i za duże ryzyko rozejścia się blizny. Więc siedzę i ryczę i boję się że nam sie nie uda i w ogóle jest źle :sad:

reklama
Sesi-współczuję:( ale myślę że jak będziesz sie nastawiala że sie nie uda to będzie jeszcze gorzej. Bierz sie do dzieła a na pewno się uda! Będą trzymała &&&&&& z całych sił

Sesi nie poddawaj sie i niewaz mi sie zalamywac !!! Masz 3 miesiace na proby wiec glowa do gory !!! Pamietaj ze zle samopoczucie nie sprzyja staraniom, postaraj sie jak najszybiej rozgonic chmury i bierz sie do roboty !!! :)

Sesi kochana dzialaj.Na pewno sie uda.Trzymam kciuki

KasiaJ a ja czekam dalej...i dalej cisza jak na razie.:tak:Bardzo bym sie cieszyla ale tez nie nastawiam sie jakos bardzo

reklama
Kasia-trzymam &&&&
Dziewzyny posprawdzalam, poszykalam i juz wiem ze mój cykl wacha sie miedzy 32a34 dni i teraz moje pytanie;) chciałabym skorzystać z kalkulatora dni płodnych i niewiem jaką podac długość cyklu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry