reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Witam witam :-)
Co by tu o sobie..hmm..może zacznę od tego że mieszkam we Wrocławiu, mam 5,5 letniego dzidziucha z napadem jakiegoś buntu 5 latki (nie wiem nawet czy coś takiego istnieje jednak młoda rości sobie prawo do tej przypadłości bardzo donośnie) i ostatnio z małżonem stwierdziliśmy że może by sobie wyprodukować jeszcze jedno małe stworzenie. Więc skoro on chętny a mi to planów życiowych nie psuje to czemu by nie spróbować. Co prawda boję się strasznie bo sytuacja dla mnie nowa zupełnie, dziecior nr 1 jest efektem klasycznej wpadki a teraz muszę zainteresować się jakimiś wykresami, temperaturą, szukać owulacji w moich totalnie nieregularnych cyklach i bóg wie czym jeszcze (serio nie mam pojęcia czym) to może być ciężko z tą ciążą. Zwłaszcza że musimy z nią trafić między moimi sesjami - jakoś średnio mi na myśl o odchodzących podczas egzaminu wodach. Tak że zapowiadają się ciekawe miesiące i przyda mi się trochę otuchy od innych starających się kobietek.

reklama
Grubson :-D no proszę! Powtórz jutro koniecznie.
Ja jeszcze nie.zrobiłam;-) testu..wczoraj takie tłumy na Krupówkach, że w kolejce stalabym ponad godzinę.. A córka chciała szaleć na placach zabaw.
Kurcze urlop się powoli kończy..

No ja w koncu w domku i moge usiasc do kawki...aczkolwiek dzisiaj jeszcze musze porzadki w domu zrobic bo przez ta moja nauke to wypadalo by troche bardziej odgruzowac chate:-D Bylam dzisiaj oddac ta krew na hormony zobaczymy co to tam wyjdzie:eek:

Schawty wydaje mi sie ze masz ladny wykres przed owu i tylko czekac pieknego skoku ;)

Sesi im nas wiecej tym lepiej, bo bedzie coraz wiecej zafasolkowanych :D

Ojjj Kasiu "smierdzi" mi tu dwiema II :D wez kobieto kup tego testa i nie trzymaj nas w niepewnosci :P

Aschlee wyniki na pewno beda super, ostatnio chyba tez robilas i byly dobre, takze tym razem nie moze byc inaczej :) , teraz to moglabys bete zrobic i poprawic wszystkim humorki :D

Beata no tez o tym myslalam ale poczekam jeszcze kilka dni i jak dalej bedzie cisza to zatestuje albo zrobie bete.Dzisiaj moj 36dc jak na razie cisza i jedyne co mi dokucza to bol (.)(.)

Schawty &&&& zeby owu byla w niedziele ;) jak mezo wroci to nawet nie daj mu sie rozebrac tylko do sypialni ciagnij ;)

Asch no to czekamy ;) na pozytywne wiesci :)

A u mnie dzis tem troche w gore zamiast w dol :O i jeszcze wczoraj caly dzien mnie brzuch bolal jak na @ , ehhh dziwne, zobaczymy jaka bedzie tempka jutro jesli nie spadnie to znow zatestuje, co ma byc to bedzie ;)

reklama
A więc coś o sobie, mam niecałe 22 lata, jestem mamą 2 letniego Dennisa. Z narzeczonym jesteśmy razem prawie 6 lat. Synek rosnie i stwierdziliśmy ze czas na drugie dziecko. Bardzo boje się ze sie nie uda ponieważ miałam wszczepiony implant antykoncepcyjny (po roku zdjelam) nie mam regularnych @ wiec ciężko obliczyć owulacje.
Grubson-trzymama &&&& za dwie kreseczki; )

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry