reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Beata, dzięki za kciuki :)

Fuma_Foch, super, że robisz od razu betę, nie będzie żadnych wątpliwości ;) Będę trzymać kciuki! :)
Tak, tak, jutro rano jedziemy :) Pewnie niedaleko od nas, bo szkoda jadąc na 3 dni tracić pół dnia na dojazd więc typuję jakąś Wisłę czy coś, ale małż nawet nie mruga okiem jak rzucam miastami także dowiem się jutro :D I bardzo fajnie :D:D

Dobrze mi to zrobi bo jestem już tak zmęczona tym remontem i sprzątaniem po nim, że dzisiaj pół dnia myję łazienkę i końca nie widać... Nie mam siły.

Dominika, dokładnie, może dostaniesz leki i będzie lepiej ;) Nie zniechęcaj się, waga to nie wszystko!!!

Jakoś mnie to dzisiaj podłamało, że ten cykl tak głupio straciliśmy.. :( Trzeba było działać a nie 'luzować' :/ A taki mógłby być piękny prezent urodzinowy...

reklama
Grubsonku, może jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu?

Dzięki za słowa otuchy;)
Liczy się wnętrze człowieka, a nie wygląd, bo to jest przecież ulotne ale ja się źle czuje w swoim ciele (wagowo przybyło mnie prawie 2x tyle, bez 2kg, a z wyglądu prawie 3 mnie..)
Wzięłam się ostro za siebie, przeciez nie będę biernie czekać na ta wrześniowa wizytę u endo.
Mój mąż juz chciałby żebym była w ciąży, ale boję się że "rozrosne sie" nawet przy pilnowaniu sie zjedzeniem.
W ciąży z Olkiem, w 3 trymestrze tyłam z powietrza, groził mi stan przedrzucawkowy, miałam zatrucie ciążowe. Teraz wiem, że to hormony szalały za pewne z ta waga i powinnam mieć konsultacje z endo, której nie miałam.
Mimo, że ważę ile waze, to NIE ŻAŁUJĘ, mam CUDOWNEGO SYNKA, który 22 lipca skończył 3 latka;) Właśnie Olek poszedł spac;)

Majdaczku, Lisico, Aschlee, Jusastar co tam u Was?

Dominika kochana u mnie w porzadku.Czekam na @ aczkolwiek chcialabym zeby jej juz nie bylo;-):tak: moja corka chce chodzic na zajecia taneczne bo ma kolezanke ktora chodzi i ona papuga tez musi:-D

juz kilka razy dzisiaj lecialam sprawdzic do WC bo wydawalo mi sie ze to juz...ale jednak nie:laugh2:

Asch, dzięki ;*
Dominika, no może..

Cos mnie naszlo i przed chwila siknelam i albo tam jest bladzioch albo mam zwidy... tak naprawde to tylko pod kątem takze moze mi sie przywidzialo ze zmeczenia ;p Ale w sumie jest wieczor i dopiero 22 dc ;P Moze w piatek sikne znowu i zobaczymy..
W kazdym razie trzymajcie kciuki!!!!! Do przeczytania ;*

Dziendobry wszystkim :)

Happymum witaj i szybkiego zafasolkowania :)

Grubsonku to powtorz tesciora za pare dni i wklej nam tu piekne dwie kreseczki !!! :D

Milego dnia babeczki !!! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry