reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Beata, a który to dzień cyklu? Następnym razem się uda ;)

Ej, ej, Aschlee, Ty miałaś dzisiaj testować!! Jak tam?!

KasiaJ, ja ciągle czekam na Twoje 2 kreski :D:D

Ja nie muszę w tym cyklu doszukiwać się objawów bo je po prostu mam - przez dupka :D:D Bolące cycki+zgaga+mdłości :D Ale na szczęście wiem, ze to tylko i wyłącznie wina leku także nie robię sobie głupiej nadziei :) Oby tylko szybko przyszła @ po odstawieniu...

Ostatnia edycja:
reklama
Aschlee u nas przez ostatnie dwa dni padalo i byly burze :O na szczescie teraz ma przez pare dni byc ladnie :) i oby tak bylo bo brakuje mi slonka ;)

Grubson dzis mam 28dc przy cyklach 29-30 dni , teraz na Castagnusie (za 5dni koncze 3 msc stosowania), a test robilam o czulosci 10, no i temp w dol, takze max w sob przyjdzie @ , ale nie przejmuje sie tym ;) moze po tej 3 miesiecznej kuracji moje hormony pozytywnie zaszaleja :P .
Przez ten lek masz odrobine ciazowych dolegliwosci hihi, przyzwyczajaj sie po malu , bo za niedlugo bedziesz je miala czesciej i dluzej ;)

Beata, grunt to pozytywne nastawienie :) Sierpień będzie nasz :D

Taa, jakoś nie umiem już uwierzyć, że kiedyś się uda :D Jeszcze po 1,2,3 podejściu wierzyłam, ale teraz przed nami 5 i w sumie czemu miałoby się udać? :D

I zauważyłam taką zależność, że albo się udaje za 1-2 razem albo dopiero za 7-8 i później :P Baaardzo rzadko widzę, żeby komuś się udawało za 4 czy 5 razem, serio! Także nawet statystycznie nie mam na razie szans xD

To mnie pocieszylas :P , przed nami 6 cykl ;) jakby nam sie udalo w sierpniu to mielibysmy majowego bobaska i dostalabym cudny prezent na urodziny :)
A udac to na pewno sie uda !!! Nie mozemy tracic nadzieji !!! :)

Aschlee a jakies przeczucia, objawy masz ???

Ostatnia edycja:
Beata szczerze Ci powiem ze nie doszukuje sie niczego bo jakos tak bardziej sie nastawilam ze w tym cyklu doopa blada.Jedyne co zauwazylam wczoraj przypadkiem to strasznie wrazliwe (.)(.) i duzo sluzu wiec @ chyba na razie nie bedzie bo zawsze bylo sucho...

Beata, to tylko moje niczym nie potwierdzone obserwacje :P Podobno w 3 cyklu zachodzi 65% starających a w 6 już 80% :P Także szanse są większe niż mniejsze :D

Aschlee, Ty to masz żelazną cierpliwość :D

Ja się cieszę, że nie muszę rozkminiać czy testować i kiedy, po prostu muszę 26 dc zrobić test i tyle:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry