reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Mi to badanie zlecił endokrynolog po kilku nieudanych cyklach, gdy chciałam zajść w pierwszą ciążę. Od razu kazał zrobić badanie z obciążeniem. Wiem tyle, że jeśli prolaktyna po obciążeniu jest wyższa niż 3-5 krotność prolaktyny bez obciążenia, to mamy hiperprolaktynemię czynnościową i ona może być powodem problemów z zajściem w ciążę.

reklama
Grubson, 3 majcie się z Fasolka dzielnie, pamiętaj że wszystkie jesteśmy z Tobą.

Niemartwsie, dobrze wiedzieć, zastanawiałam się nad robieniem badań, zrobię prolaktyne i tez poprosze z obciążeniem.

Beti,nie martw się napewno jest dobrze;)

Grubsonku trzymaj się dzielnie!!

niemartwsie ja też nie robiłam prolaktyny po obciążeniu.. kurczę jak pójdę do gin to podpytam, bo zmieniam gina:tak:

Dzisiaj zrobiłam test owu ale jedna krecha .. noo może za wcześnie jeszcze.

Hej dziewczyny:) pisze z wanny:) do @ zostały w sumie 2 dni:) (.)(.) Przestaly boleć , bolą jedynie sutki przy dotyku. Podbrzusze nie boli jak na @. Znów duża ilość białego, średnio gęstego śluzu...zs to ból pleców dobija:/ jutro idę kupić test i w czwartek rano zrobię chyba ze @ dostane ;p

Grubsonku. 3majcie się! Wszystko będzie w porządku!
Jussastar. Piękna fasolka :-) gratulacje!

Dziewczynki ja mówię do zobaczenia.. :-) Dostałam wczoraj @ . Kupujemy działkę, będziemy stawiać dom, wstrzymam się na rok w starankach, trzeba zapewnić lepszy byt, a i ciąża będzie wtedy spokojniejsza.. :-) Pewnie będę Was podczytywać, bo już mi smutno :P POWODZENIA KOCHANE, ABYM SIĘ Z WAMI ZA ROK NIE SPOTKAŁA, BO WSZYSTKIE ZACIĄŻYCIE :-) :-* BUZIAKI :)

Grubson - mam nadzieję, że będzie wszystko ok!

Butterfly - fajnie, że pytałaś o mnie :) Ja się czuję dobrze, chociaż zauważam już większą senność w dzień i zmęczenie. A powiedz kto prowadzi Twoją ciążę?

Moniusia - mam nadzieję, że wszystko Wam się ułoży tak jak chcecie... Powodzenia!!

Happymum - z wanny - fajnie :) Ja mam neistety tylko brodzik z prysznicem a do tego od jakiegoś czasu nie mam ciepłej wody bo piorun nam rozwalił płytę od piecyka gazowego... no i musimy grzać na gazie. Chociaż już mechanik dzwonił, że zrobił, bo nowa w serwisie kosztuje 1000 zł!!! :szok:

Niemartwsie - nawet nie wiedziałam, że takie badanie istnieje. Mam nadzieję, że to pomoże i szybko ujrzysz dwie krechy :)

Witam sie jako pierwsza, znow spac nie moge :/

Happy to czekamy na focie z dwiema kreseczkami :D

Moniu ach ta cholerna @ ehhh :/ , w takim razie oby ta przerwa dobrze Wam zrobila i zeby fasolka byla w pierwszym nowym cyklu starankowym :)

Kasiu szybkiej owu i powodzenia w tym cyklu, aby byl juz ostatni ;)

Juss widze ze idziemy "leb w leb" bo ja mam dzis wedlug BBS 5 tyd i 2 d ;)

Grubsonku jak sytuacja u Was wyglada, mam nadzieje ze juz jest dobrze :) czekamy na wiesci !!!! :******

Witam dziewczyny w ten deszczowy dzień. Ale mnie właśnie klientka wkurzyła, musiałam się powstrzymywać, żeby jej coś za dużo nie powiedzieć, bo hormony we mnie strasznie buzują :)

jussastar
gratulacje fasolki, zdjęcia są super, ale Ja bym też już takie chciała :)

grubson ściskam Cię mocno, trzymaj się kobieto. Jesteś w szpitalu, masz dobrą opiekę, więc będzie dobrze. I nie martw się za bardzo, bo to szkodzi fasolce. Daj znać co dzisiaj u Ciebie, bo się martwimy.

moniusia powodzenia i wróć do nas szybko z dobrą nowiną.

Miłego dnia :)

reklama
Cześć Kochane:*
Moniusia, w takim razie życzę Ci powodzenia w dążeniu do celu:))) Oby marzenia Ci się jak najszybciej spełniły:* I zaglądaj do nas czasem:)
happy, czekamy na 2 kreseczki:)
Kasia trzymam kciuki za ten cykl &&&
Beata, ja też jakoś dziś kiepsko spałam... to chyba takie uroki ciąży:) W 2 trymestrze będzie lepiej:)
Jussastar, mój gin. Janusz Goldiszewicz przyjmuje w sanitasie:) i on prowadzi moją ciążę... poprzednią też mi prowadził i byłam bardzo zadowolona;)
Majdaczek, nie denerwuj się;p choć wiem, że łatwo powiedzieć, gorzej wykonać... ja ostatnio też nerwowa się zrobiła i byle co potrafi mnie z równowagi wytrącić:D
Niemartwsię, trzymam kciuki za Ciebie, skoro masz już wyniki to teraz pędź do lekarza i on na pewno teraz Ci pomoże i może kolejny cykl będzie należał do Ciebie?:)
Grubsonku - jak u Ciebie??? Odezwij się do nas jak najszybciej bo wszystkie tu się zamartwiamy:* buziaki, ściskamy Cię z całych sił:***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry