reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Moniusia-oby udało wam się zrealizować wszystkie plany bez problemów;) Powodzenia!
Majdaczky-trzymaj się jakoś:)
Właśnie pije kawę i zaraz idę się szykować i lecę do sklepu, mam nadzieję że dwie kreski będą

Witam sie w piekny sloneczny dzionek

Moniusia
kochana kciuki plany.No i za to zeby po powrocie do staranek szybko udalo sie zobaczyc dwie kreseczki. My tez planujemy sie budowac na razie jestesmy na etepie kupna dzialki, ale projekt juz wybrany wiec potem bedzie z gorki;-)

Happymum
kciuki za test

Beata u mnie dopiero niby od przyszlego tygodnia ma byc brzydko...zobaczymy czy sie sprawdzi na razie piekne sloneczko :tak:Wczoraj od znajomej dostalam ksiazke.Opis bardzo ciekawy...szukalam z ciekawosci po polsku ale nie ma jej:-(

Grubsonku czekamy na wiesci...

Witam, u nas jest słonko wróciliśmy juz z placu zabaw, jest taki skwar ze rano chodzimy.U nas miała być pogoda deszczowa od paru dni i nic, a przydałoby się.
Dzwoniłam dziś do przychodni, żeby mi podali cenę tej prolaktyny po obciążeniu, panie nie wiedziały o co chodzi.Pozniej zzadzwonię.do lab.w szpitalu- owszem jest takie badanie, tylko panie nie bardzo wiedzą po jakim czasie robi się je (po 1 czy po 2), wiec jak prolaktyna 22 zł, to to badanie 66zl.Spytalam czy oni podadza mi ten lek na miejscu czy lekarz musi przepisac.Nie podaja, bo nie maja i nie wiedza co.Moje pytanie jest takie, jesli ktos chce sobie zbadac na wlasna reke prolaktyne z obciazeniem to nie moze wykonac tego badania tj.np. cukrzycy w ciazy albo morfologii czy innego badania..Zadzwonie jeszcze do innego lab.

Grubson,3 majcie się dzielnie!

Lisica, weszłam dziś na wagę i co? Schudłam tylko 2kg, nie wiem co się dzieje:/

HappyMum, testujesz? Testuj, bo czekamy;)

reklama
Aschlee dzięki, poszukam, myślę że będzie przekład na angielski :)

Dominika 2 kg to dobry start, w ile? Wiesz że najzdrowiej schodzić ok. 1 kg tygodniowo.

Aschlee wykasowalas autorkę, nie zdążyłam zapisać :-p wyślij mi na priv

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry