reklama

Starania od wiosny/lata 2014

reklama
Shawty – czas na Was w sensie dwóch kreseczek, na Was wszystkie które się staracie
Butterfly – ale wyleczyłaś już? Też leki brałaś? Ja weselicho mam 13 września, chociaż takie dziwne – cywilny i później impreza w dyskotece ;p
Dominika – kilku osobom pomógł inofolic. Chociaż ja zaszłam w cyklu jak już nie brałam
Martha – gratulację! Super gruba ta krecha . A propos snów. Mi już drugi raz śni się, że dziecko się rodzi a ja nie mam pokarmu w piersiach. :P A propos mdłości – ja też nie mam i bardzo się cieszę .
Majdaczek – No to tak. Robiłam morfologię, różyczkę, toksoplazmozę, mocz, glukozę, usr, hiv, hcv. Będę robić to co mi lekarz zleci i mam zamiar zrobić badania w kierunku konfliktu płytkowego. A Ty robisz coś „ponad program”?
Grubson – właśnie kocyk dobra sprawa. Ja siedzę i czytam „jedz pysznie i zdrowo w ciąży” autorki, której miałam już książkę a propos zdrowego i dobrego jedzenia.
A propos brzuszków i spodni – ostatnio w orsayu zoabczyłam spodnie takie jak już miałam wcześniej – tylko już sprane i od razu sobie kupiłam – taki sam rozmiar. W domu okazało się, że takie dopasowane, więc wymieniłam na większe bo w sumie raczej chudnąć nie będę…

Grubsonku, może kiedyś się pochwalę swoim brzucholem, ale uwierz, jest ogromny, ja w poprzedniej ciąży miałam dopiero taki w 6 miesiącu :szok: Aż się boję co to będzie dalej:D
Jussastar, tak brałam, niektóre jeszcze biorę... a czy wyleczyłam to nie wiem, bo dopiero 1 września idę robić badania...
No ja muszę na allegro poszukać spodni ciążowych, bo w normalnych sklepach to poszaleli z tymi cenami...
Ejjj dajcie mi przepis na pulpeciki!:) Któraś ostatnio robiła chyba???

jussastar nie robię nic ponad program, bo w poprzednich ciążach nie robiłam. Zastanawiam się jeszcze nad tym HIV, chyba go teraz nie zrobię, pójdę kiedyś do rodzinnego, to może uda mi się wyprosić skierowanie na to badanie, bo u mnie podobno dość dużo kosztuje, a gdzie reszta. Najbardziej chce zwrócić uwagę na badania moczu, bo Ja mam często zapalenie pęcherza i chorowałam przez kilka lat na kamice nerkową i to dla mnie jest bardzo ważne.
A będziesz robić jakieś prenatalne?

butterflay mi w pierwszej ciąży brzucha nie było widać do 6 miesiąca, a w drugim widać było i to porządnie w 10 tygodniu :) ale pocieszę Cię, że potem jakoś mój brzuchol przystopował i wcale w końcowych miesiącach nie był ogromny, widziała większe :) Także pocieszam się tą myślą :)

Niemartwsie buciki bardzo fajne :-) i przyznam ze nie drogie - dobrze wiem jak rzepy sie przydaja a te buciki napewno przez ta jesien posłuża swietnie :) Moze tez czesciej bede zagladac na allegro :))

reklama
Witam,ale tu ciiiszaaa;)

Zapowiada sie dzisiaj ladny dzien,jest zimno ale slonko juz jest!;)
Dzis lece na paznokcie,a pozniej farbowac wlosy.
Wczoraj jeszcze po 19.00 bylam z Malym na dworzu,padal deszcz,kaluz bylo pelno i chodzil,skakal po kaluzach w tych kaloszkach i plaszczyku przeciw deszczowym;)

Co u Was?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry