reklama

Starania od wiosny/lata 2014

Tutaj tez po cichutku powiem ze jak mnie kolezanka Kasia skusiła to chyba tak tez dorobiłam się bladziocha - @ miała przyjsc wczoraj a tu dzis sie jeszcze nie zapowiedziała - teraz pozostaje mi nadzieja i czekac az kolejne sciemnieja - trzymajcie kciuki :x

reklama
Dziewczyny, my chcemy fotek teściorów :D

No tak patrząc na Was, że co miesiąc odchodzi co najmniej jedna ze staraczek do grona mam, to aż się na serduszku ciepło robi ;) Ja też tak chce :(

:) Shawty no to w takim razie czekamy na efekty udanego wieczoru:D trzymam kciuki &&& ;)
Dominika my mieszkamy na wsi, więc w sumie cały czas możemy siedzieć na dworze, tylko mi się nawet nie chce na takie zimno wychodzić...
Majdaczek, Jussastar, Grubson, Martaha jak się czujecie???
Archea testowałaś???
Happymum co u Ciebie???
Aschlee a jak tam u Ciebie???

Butterfly tak testowalam zaraz po Kasi, jak sciemnieja przy nastepnym tescie to bede sie z pewnoscia bardziej cieszyc - narazie jeszcze mam lekki do tego dystans chociaz przyznam ze teraz nadzieja jest duza :)

reklama
shawty, sama nie zostaniesz, ja pewnie też jeszcze długo będę czekać na II. Dziewczyny jedna po drugiej zachodzą w ciążę, obyśmy jak najszybciej do nich dołączyły :)

Archea, KasiaJ, gratulacje dziewczyny :D Oby następny test pokazał dwie grube krechy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry